Iyethshar
Aileden
Selam ahali.Riot Games'in geliştirmekde olduğu " Makine bazlı öğrenme sistemi " olarak adlanırdığı sistemi tanıtacağım.Hoşuma gitmedi ama neyse tanıtalım ff:
Biliyorsunuz ki oyunda rapor etme sistemi bulunmakta.Ki ben hiç ama hiç inanmıyorum bu sistemin çalıştığına :ent
Neyse,rapor ettikten sonra Riot Games bu rapor edilenleri sıkı bir şekilde denetliyor"muş" eğer suçlu bulunursa ceza alıyor"muş".
Şimdi ise yeni bir sistem geliyor,onuda aşağıda tanıtalım haydecorn
Bu sistem oyunda küfür eden oyunculara hitap edecek.
Şöyle ki; benim gibi kendini o anda tutamayan veya "çocuk" olarak tanımladığımız bol bol küfür eden kişilere o anda ceza verecek.Yani küfür ettiğimiz anda cezayı yiyeceğiz suratımıza suratımıza :angry:
Gelelim kötü yanına,sistem işte.Eee Riotta o kadar kişiyle nasıl ilgilenecek ki ? Bot olacak haliyle.Yanlışlıklar kesinlikle olacaktır.Örnek verecek olursak eğer,ben bir arkadaşımla girdim diyelim oyuna.Arkadaşımız sonuçta,küfürlü konuşabiliriz her an.İşte orada biraz sıkıntı var.Bot diyoruz sonuçta nereden bilsin bizim arkadaş olduğumuzu hep böyle konuştuğumuzu :-x Size tavsiyem her an iletişimde olmanız.Skype,TeamSpeak gibi programlarla iletişim içinde olmanız lazım gibi.Yoksa kazaya kurban gideceksiniz gibi gözüküyor ispis Neyse anladınız umarım beni,anlamadığınız bir nokta olursa alt tarafa yazın çözelim,halledelim :'(
[ACIKLAMA]Bu konuyu haber sitesinde görüp kendi cümlelerim ile açtığım bir konudur.[/ACIKLAMA]
[MENTION=242310]AraNeL[/MENTION] eee ne yapalım biz şimdi ? gıkımızı çıkartmadan oturalım mı köşede :haha