Bizimkiler marmaris'e gittiler ben de evde tek kaldım yine, ilk 3 gün onla bunla parayı çarçur ettim ve geriye sadece 19 TL param kaldı Bu 19 TL'nin beni 7 temmuza kadar idare etmesi lazım ve birazdan evden çıkıp markete gideceğim çünkü karnım aç ve evde adam akıllı yiyecek bir şey yok. Bu 19 TL ile eve 3-4 gün yeterli olacak erzak depolamam lazım ne alabilirim ?
Not: Bim'e gitmiyorum bu yüzden insaflı önerilerde bulunursanız iyi olur
Gittim markete Aldıklarımı sayıyorum
3'ü domates 2'si mercimek ve 1'i tavuk çorbası olmak üzere 6 tane hazır çorba, 2 tane 500g'lık makarna
1 tane cevizli ezme (makarna sosu niyetine), 1 tane yoğurt, 1,5 lt'lik karışık meyve suyu
Tüm bunların sonunda elimde 5 TL gibi bir para kaldı onu da hani sonlara doğru ölecek gibi olursam ölmekten kurtulayım diye kenara köşeye bir yere ayırdım
Not: Bim'e gitmiyorum bu yüzden insaflı önerilerde bulunursanız iyi olur
Gittim markete Aldıklarımı sayıyorum
3'ü domates 2'si mercimek ve 1'i tavuk çorbası olmak üzere 6 tane hazır çorba, 2 tane 500g'lık makarna
1 tane cevizli ezme (makarna sosu niyetine), 1 tane yoğurt, 1,5 lt'lik karışık meyve suyu
Tüm bunların sonunda elimde 5 TL gibi bir para kaldı onu da hani sonlara doğru ölecek gibi olursam ölmekten kurtulayım diye kenara köşeye bir yere ayırdım
Son düzenleme: