Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
evet beyler bölümüm sayısal bilgisayar bölümü mezunuyum bölümü çok seviyorum ki elimdende oldukça iyi iş gelir fakat işini iyi yapmak yetmiyor üniversite için matematik yapmam gerekli çocukluktan beri matematik dersi bende ciddi anlamda gerginlik rahatsızlık sıkılma duygusuna sebep oluyo dil anlatim tarih edebiyat kimya biyoloji bu dersleri işlerken enerjim tavan yaparken matematik ismini duymak bile modumun düşmesine yetiyo 1 sene üni için boşuna gitti bu seneminde boşuna gitmesini istemiyorum fakat ANLAMIYORUUUM hoca konu anlatırken içim sıkılıyo kafam başka şeylere kayıyor kendime hakim olmaya çalıştıkca iyice cılkı çıkıyo geçenlerde oturdum evde actım konu anlatımları 4. sınıftan başladım bakın düşünün 4 diyorum ama bir türlü kendimi veremiyorum soruları okurken birileri sanki sürekli kulağıma bişeyler fısıldıyo cümlenin sonuna geldiğimde hiçbişey anlamamış oluyorum allahaşkına bir çare bir yol gösterin temel matematigim yok ilkokulda hocamız sınıfta sayısal loto oynar bizide kendi halimize bırakırdı şimdi işin içinden çıkılmıyor
Son düzenleme: