qqburaq
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 18 Ara 2010
- Puanı
- 4
Evet Arkadaşlar,
Sizlerinde bildiği gibi mBot "Bazen" sorunlar çıkartmakta
Giriş yapamamaktasınız.
Bunun için sizlere Fixlenmiş Crack' i sunuyorum.
En son cracklenmiş sürümdür ve tüm Private Serverlarda özgürce kullanabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken indirmiş olduğunuz mBot.rar arşini Silkroad klasörünüze atıp çalıştırmak.
(LİNK KONUNUN SONUNDADIR..)
Evet Şimdi Başlıca Sorunları İnceleyelim !
1.
ÇÖZÜM : Silkroad klasörünüze girip Silkroad.exe i çalıştırıp Update yapmasını sağlamaktır.
2.
ÇÖZÜM : Bu sorun genellikle Windows 8 / 8.1 / 10 da olabiliyor. Bunun için ;
mBotLoader.exe dosyasına Sağ tuş -> Özellikler -> Uyumluluk -> Yönetici Olarak Çalıştır yazan kutucuğu seçip "TAMAM" diyoruz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet bu göstermiş olduğum 2 sorun ve çözümü ; indirmiş olduğunuzda karşılaşabileceğiniz bir durum olabilir bilinciyle sizlerle paylaştım.
Herhangi bir sorunda konunun altında paylaşırsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
LİNK : mBot
Rar Password : joysro
Sizlerinde bildiği gibi mBot "Bazen" sorunlar çıkartmakta
Giriş yapamamaktasınız.
Bunun için sizlere Fixlenmiş Crack' i sunuyorum.
En son cracklenmiş sürümdür ve tüm Private Serverlarda özgürce kullanabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken indirmiş olduğunuz mBot.rar arşini Silkroad klasörünüze atıp çalıştırmak.
(LİNK KONUNUN SONUNDADIR..)
Evet Şimdi Başlıca Sorunları İnceleyelim !
1.
ÇÖZÜM : Silkroad klasörünüze girip Silkroad.exe i çalıştırıp Update yapmasını sağlamaktır.
2.
ÇÖZÜM : Bu sorun genellikle Windows 8 / 8.1 / 10 da olabiliyor. Bunun için ;
mBotLoader.exe dosyasına Sağ tuş -> Özellikler -> Uyumluluk -> Yönetici Olarak Çalıştır yazan kutucuğu seçip "TAMAM" diyoruz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet bu göstermiş olduğum 2 sorun ve çözümü ; indirmiş olduğunuzda karşılaşabileceğiniz bir durum olabilir bilinciyle sizlerle paylaştım.
Herhangi bir sorunda konunun altında paylaşırsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
LİNK : mBot
Rar Password : joysro
Moderatörün son düzenlenenleri: