Tayfun Bey
Daimi Üye
Savaşçı:Bedensel savaşçıda stat dağılımı 2hp 1str olarak verilir
Masterler:
1.Hava kılıcı
2.Öfke
3.Kılıç çevirme
4.Üç yönlü kesme
5.Hamle
Zihinsel: Zihinsel bir savasçıda stat puanlarının dağılımı şu şekilde olması gerekir 2str 1hp bu sayede oldukça dayanıklı bir savaşçınız olur..
Masterler:
1.Güçlü beden
2.Ruh vuruşu
3.Güçlü vuruş
4.Şiddetli vuruş
5.Kılıç darbesi
Bu şekilde yapılan savaşçıların oldukça güçlü olduğuna emin olabilirsiniz çünkü birçok +75 tanıdığımdan esinlenerek savaşçı karakterinin gelişiminde bunların yapıldığını öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim..
Sura: Sura karakterinde stat ve skil puanlarının dağılımı şu şekilde olması sura kullanıcılarının rahat etmesini sağlar
Kara büyü : 2 sp 1 hp olarak stat puanları verilecektir..
Masterlar:
1.Ateş hayaleti
2.Karanlık koruma
3.Karanlık küre
Bu masterlardan sonra açılacak masterlar tamamen kişinin isteğine göre olması iyi olur ama bu ilk üç master kesin olarak açılması gerekelerdir..
Büyülü silah: İlk olarak 3 int 1 Vit şeklinde int 90 olana kadar veriyoruz.Daha sonra int 90 olduğunda Vit'i 50 ye getiriyoruz.
Masterlar:
1.Büyülü keskinlik
2.Parmak darbesi
3.Büyülü Zırh
4.Ejderha dönüşü
4.Dehşet
Bu masterlardan sonrakiler tamamen kişinin kendi kararına kalmıştır ama açılması gereken ilk 4 master bunlardır...
Ninja:Ninja karakterlerin stat ve skil dağılımında ön görüle koşullar şunlardır..
Uzak Dövüş: Stat puanlarının dağılımı 3 Dex 1 Vit puanlar bu şekilde verildiğinde uzak dövüş ninjalarının oldukça güçlü ve etkili karakterler olduğunu görebilirsiniz..
Masterlar:
1.Ateşli ok
2.Zehirli ok
3.Tekrarlanan atış
4.Ok yağmuru
5.Hafif adım
Yakın dövüş:Stat puanlarının dağılımı 2 dex ”“ 1 vit olaral verilmesi gerekir..
Masterlar:
1.Bıçak çevirme
2.Suikast
3.Hızlı saldırı
Şaman:
Şaman karakterlerde stat dağlımı 2ınt 1vıt olarak verilmesi gerekir
Masterlar:Ejderha yardımı olan şamanlarda
1.Ejderha yardımı
2. Kutsama
3.Ejderha kükremesi
Masterlar:İyileştirmeli şamanlarda
1.İyileştirme
2.Yüksek saldırı
3. Şimşek çağırma
İyi Forumlar...
Masterler:
1.Hava kılıcı
2.Öfke
3.Kılıç çevirme
4.Üç yönlü kesme
5.Hamle
Zihinsel: Zihinsel bir savasçıda stat puanlarının dağılımı şu şekilde olması gerekir 2str 1hp bu sayede oldukça dayanıklı bir savaşçınız olur..
Masterler:
1.Güçlü beden
2.Ruh vuruşu
3.Güçlü vuruş
4.Şiddetli vuruş
5.Kılıç darbesi
Bu şekilde yapılan savaşçıların oldukça güçlü olduğuna emin olabilirsiniz çünkü birçok +75 tanıdığımdan esinlenerek savaşçı karakterinin gelişiminde bunların yapıldığını öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim..
Sura: Sura karakterinde stat ve skil puanlarının dağılımı şu şekilde olması sura kullanıcılarının rahat etmesini sağlar
Kara büyü : 2 sp 1 hp olarak stat puanları verilecektir..
Masterlar:
1.Ateş hayaleti
2.Karanlık koruma
3.Karanlık küre
Bu masterlardan sonra açılacak masterlar tamamen kişinin isteğine göre olması iyi olur ama bu ilk üç master kesin olarak açılması gerekelerdir..
Büyülü silah: İlk olarak 3 int 1 Vit şeklinde int 90 olana kadar veriyoruz.Daha sonra int 90 olduğunda Vit'i 50 ye getiriyoruz.
Masterlar:
1.Büyülü keskinlik
2.Parmak darbesi
3.Büyülü Zırh
4.Ejderha dönüşü
4.Dehşet
Bu masterlardan sonrakiler tamamen kişinin kendi kararına kalmıştır ama açılması gereken ilk 4 master bunlardır...
Ninja:Ninja karakterlerin stat ve skil dağılımında ön görüle koşullar şunlardır..
Uzak Dövüş: Stat puanlarının dağılımı 3 Dex 1 Vit puanlar bu şekilde verildiğinde uzak dövüş ninjalarının oldukça güçlü ve etkili karakterler olduğunu görebilirsiniz..
Masterlar:
1.Ateşli ok
2.Zehirli ok
3.Tekrarlanan atış
4.Ok yağmuru
5.Hafif adım
Yakın dövüş:Stat puanlarının dağılımı 2 dex ”“ 1 vit olaral verilmesi gerekir..
Masterlar:
1.Bıçak çevirme
2.Suikast
3.Hızlı saldırı
Şaman:
Şaman karakterlerde stat dağlımı 2ınt 1vıt olarak verilmesi gerekir
Masterlar:Ejderha yardımı olan şamanlarda
1.Ejderha yardımı
2. Kutsama
3.Ejderha kükremesi
Masterlar:İyileştirmeli şamanlarda
1.İyileştirme