Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GönderildiBana özelden gönder @mugur2 bunu da alır gelirim arada
Bazı serverlar orijinal olma şartı koşuyor bazılarında ise direk girebiliyorsun diye biliyorum.hazır yeri gelmişken sorayım. hunger games falan oynayabilirmiyiz minecraft sahibi olmadan.
Nereden mesaj attın ? Mesaj kutusunda öyle bir mesaj yok ?Servere bağlanamıyorum Güldüğüme bakma baya sinir oldum Mesaj attım onu da takmadın
Nereden mesaj attın ? Mesaj kutusunda öyle bir mesaj yok ?
Olum hamachiden mesaj atan kaldı mı ya nereden görücem ben onu açıyorum server için aşağıya alıyorum bildirim falan geldiğide yokBu sorunun geleceğini biliyordum Hamachiden
Olum hamachiden mesaj atan kaldı mı ya nereden görücem ben onu açıyorum server için aşağıya alıyorum bildirim falan geldiğide yok
Server kapalıyken girmeye çalıştığından olabilir mi ?O an en kolay ve hızlı ulaşım şekli odur dedim yardırdım Nerden bileyim en ufak bir uyarı bile gelmediğini Şimdi sadede gelelim nasıl çözücez benim işi
Server kapalıyken girmeye çalıştığından olabilir mi ?
Biz dün 1 saat oynadık evi falan patlattık çıktık sonra ondan sonra denemişsindirNe zaman denesem öyle mi oluyor
Biz dün 1 saat oynadık evi falan patlattık çıktık sonra ondan sonra denemişsindir