Kardesim uni de bunlari senelerce gordum bati edebiyati,roma yunan edebiyati vs vs
Sadece sahsi fikrimi soyluyorum bu adamlardan binlerce sene önce misirlilar bu adamlardan cook daha ileri goruste ve teknolojidelermis,pramitler,saraylar,hanlar,hamamlar hep uretmisler,edebiyatta egitimde adeta muazzam o caga gore..
Daha sonra insanligin o kadar ilerlemesine ragmen, bu roma/yunan edebiyati geliyor,dedigin gibi tanrilar,onu insan arkasi at yaratiklar,heros,gokyuzunu tutan tanri ivir zivir.
Bu isin baslama tarihi bir yunan prensesi kendi esirlerine asik oluyor onunla ask yasiyor,ondan cocuklari oluyor yari insan hayvan vs uzatmayalim..
Kisaca bu insanlar cinlilere karisiyor,cinliler her kiliga burunebilir,buyuk,kucuk,az cok,insan,hayvan,kadin,erkek..
Tamamen hayatlarina karisiyor ve cinliler hükmediyor,yasadiklari asklar gordukleri varliklar tamamen cinliler aleminden ibaret..
Baska hicbir mantigi yok kendileri bile boyle bir tarihin uzerinde duymuyor..Ve insanligin o misir uygarliklarindan sonra yuzyillar gecmesine ragmen bu kadar geriye gitmesi imkansiz..
3seneye yakin bu aptal dersleri gordum ve benim kanaatim bu sekilde..