Şuanda G2 kullanmaktayım artık hem sıkıldım hemde aldığım için pişmanım.Telefonumu değiştirmek istiyorum fakat yine pişman olmak istemiyorum.Üzerine para eklemeden güzel tatminkar bir cihaz istiyorum.Eklesem bile en fazla 100TL ekleyebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
G2 nin üzerine 100 TL ekleyip nasıl tatminkar bir cihaz alabilirsin ki? Bütçen bu kadar kısıtlı ise hiç değiştirme telefonunu. Elindeki telefonu 100 TL için değiştirmeye değmez. Zaten o fiyat aralığında 100 Tl farkla G2 den daha iyi bir cihaz yok.
HTC M9, Note 4 & 5, LG G3 & 4 dersen tamam da isimlerini verdiğin cihazların hiç biri G2 den daha iyi değil. Belki G2 ye yakın ama G2 den üstün değiller.
Dediğim gibi daha iyi birşey istiyorsan Note 4, HTC M9, LG G3 & G4, Xperia Z3 & Z4 almalısın.
Senin isimlerini yazdığın cihazlar G2 den üstün değiller.
Şuanda G2 kullanmaktayım artık hem sıkıldım hemde aldığım için pişmanım.Telefonumu değiştirmek istiyorum fakat yine pişman olmak istemiyorum.Üzerine para eklemeden güzel tatminkar bir cihaz istiyorum.Eklesem bile en fazla 100TL ekleyebilirim.
Seninki kronik bir sorun değil tamamen senin şansızlığın veya kullanımına bağlı ortaya çıkan birşey. LG2 kullanan birçok kişi biliyorum söylediğin sorunlardan bahsedeni görmedim. Güncelleme istiyorsan Nexus veya iPhone alacaksın.
Olur neden olmasın, biraz daha kendini zorlayıp 5S alırsan daha da güzel olabilir.