• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Motor Alacağım Yardım Bekliyorum.

Aktiflik
K.Tarihi
25 Mar 2014
Puanı
0
Arkadaşlar ben 1 haftaya kadar motor alacağım.4 en fazla 5 bin tl limitim var.Racing(Super Sport)tarzı düşünüyorum ama ne alsam hangisini alsam diye düşünüyorum.Racing tarzı 4-5 bin tl'ye pek göremedim.Chopper tarzı Kuba Superlight 200 var kafamda mat siyah ve çok güzel bi tipi var.Motordan anlayan,bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Fikir verirseniz bana 4-5 bin tl'ye alabileceğim motorlar varsa bildiğiniz yardım bekliyorum.
Bu arada ikinci el motora pek sıcak bakmıyorum sıfır almak var kafamda.

Bak hele sen anlıyordun yanlış hatırlamıyorsam motordan.
[MENTION=210935]Terk-i Diyar[/MENTION]

Honda CBR 125 güzel ama çok ince yani kaslı durmuyor ve pahalı oluyor onlar.Almışken güzel beğeneceğim hemen sıkılmayacağım bi motor istiyorum.Yinede teşekkürler.Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

şunu izle kararını ona göre ver alacağın racing tarzı motorla hava atmak dışında pek bişi yapamassın.
1.80 boyum var 105 kiloyum okul bitsin honda today almayı planlıyorum kışın.
motoru park edecek kapalı bi alan temin edincede vespaya giricem :D

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler hepinize.Racing tarzında motor bulamadım sıfır almak istiyorum.Chopper baktım motorcudan ''Regal Raptor 150 e 2f'' var.Anahtar teslim 4,400 ama ruhsat,sigorta,plaka hepsi içinde 5 bin'e bırakıyor.Sizce nasıldır bu Regal Raptor?Anlayan bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.

o bütçe için o fiyata 0 motor almak mümkün olmayacak tabiki hala ısrarcıyım
mondial znx yada mondial znu bak ikisi arasında fiyat farkı var seni üzmez yolda bırakmaz az yakar çok kaçar. helede motoru koyacak kapalı bi alanın varsa tepe tepe kullanırsın. tek sıkıntı arkadaşlarınla 2 kişi gezemessin motorda yere sürter vs.
tecrübende yoksa girme şu chopper işine

ss olarak şiddetle önerebileceğim (eğer daha önce den deneyimin var ise) hyosung gt 250r. krank mil kırma sorunu 2006 larda var diyorlar fakat motoru insan gibi kullanılırsa sorun olmuyor.

Alacağın motoru uzun vade de kullanacaksan ne alırsan al markası honda olsun. Yağını suyunu esirgemezsen motorun ustası olmaz anahtar değmez. Kısa vade de kullanacam hevesi mi alacam sonrada satacam diyorsan markası ne olursa olsun zaten sıfır olduğu için masraf çıkartmaz.
Motor illettir ustalardan yaka sirkmek istemiyorsan HONDA
Dip not sakın başın dönüpte scootter alma.Sürücülüğün iyiyse vitesliden şaşma.

Bilemiyorum motor almışken alabileceğim seçenekler arasında iyi bir seçim yapmam lazım.Aldıktan sonra pişman olmamam için.

Son düzenleme:
Bugün bir arkadaşım Hyosung GT 250 R'ı önerdi bana.Biraz araştırdım motoru motorun yedek parçaları kolay bulunabiliyormuş.Motor tip ve şekil olarak ta çok güzel.Fakat çok kalıplı.Yani aslında kalıplı olması daha iyi daha güzel tabi fakat vitesli motorda pek bir tecrübem yok.Acaba çok zorlanır mıyım alsam?Bu arada tabi hangi motoru alırsam alayım boş bir alanda öğrenmeden düzgün trafiğe çıkmam.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun deemek istiyorum , Türkiyede yapılan sym ile ortak kuruluş olan Motoran CBS 150cc balanceri bi bak derim bir abimizde var ve kendimde kullandım konforu süper al git dünyayı dolaş adamlar gecen hafta antalyaya gittiler 750 km git gel 1500 tık yok bence motoran al kardeşim balancer oldugundan dolayı titremeside yok sıfır fiyatı 3,500 TL bile değil ama yakın .

Geri