IMLEGEND
Aileden
MÜZİK KOLEKSİYONU REHBERİ
Dans ederken belirli şarkıların görevlerini yaptığınızda ‘’Müzik Koleksiyonu’’nu tamamlayarak birbirinden güzel hediyeler kazanabilirsiniz.
Müzik koleksiyonuna ulaşmak için arayüzde bulunan ‘’Koleksiyon’’ Sekmesine tıklamanız gerekmektedir.
Açılan koleksiyon sayfasından ‘’Müzik Koleksiyonu’’ sekmesine tıklayarak koleksiyonumuzu açıyoruz.
Karşınıza Müzik Koleksiyonu’nun arayüzü çıkacaktır.
Öncelikle yapmanız gereken kendinize uygun bir görev seçmek.
Görevinizi beğenmediyseniz 5.000 MPuan harcayarak değiştirebilirsiniz.
Görevinizi seçtikten sonra tamamlamak istediğiniz koleksiyona karar vermelisiniz. Tabi ben hepsini tamamlarım diyorsanız işiniz biraz daha zor.
Karşımıza iki tane sekme çıkacak bunlardan birisi DANS diğeri ise BALONCUK.
Hangi koleksiyonu yapacağınız konusunda karar verdiğinize göre nasıl yapacağınız konusuna geçebiliriz. Karşımızda her hafta yenilenecek 5 adet şarkı var.
Diyelim ki gelişmiş koleksiyonunu yapmaya karar verdiniz. Ben sizler için Gelişmiş, Dans Savaşından INNdiA şarkısını örnek göstereceğim.
Oyuna başladıktan sonra yapmanız gereken sadece Müzik Kutusu görevini tamamlamak.
Görüldüğü gibi C Klas olan görevimi tamamladım. Oyun sonunda koleksiyonunuzun başarılı olduğunu belirten iki duyuru var, bunlar ;
Koleksiyonumuza baktığımızda ise
Gelişmiş görevlerinizi 5 şarkıda da bitirdiğimiz zaman koleksiyonunuzda ilerleme göreceksiniz.
Ve Gelişmiş - Dans Savaşı için bu haftalık yapabileceğiniz koleksiyonu tamamlamış oluyorsunuz. Yapmanız gereken bir sonraki hafta yeni koleksiyon şarkılarını beklemek olacak !
10, 20, 40, 80, 120. görevlerinizde çeşit çeşit hediyeler kazanacaksınız.
Ve koleksiyon bitince ne mi olacak !
2 adet sınırsız kupon, yeni bir Başlık ve sürpriz bir hediye sizin olacak.
Önemli bir uyarı : Bütün Müzik Koleksiyonu’nu tamamlayacağım ve hediyeleri kapacağım diyorsanız tüm şarkıların tüm seviyelerinde görevlerini tamamlamanız gerekir.