İzleyip beğendiğim bir diziyi tanıtmak için açıyorum konuyu, kolay kolay konu açıp tavsiye vermem ciddi anlamda çok hoşuma giden bir dizi olduğu için yapıyorum. Bugün başladım bugün bitirdim
Adı: My Boss My Hero
Türü: Komedi-Romantik, Okul, Lise
Bölüm Sayısı: 10
Yapım Tarihi: 2006
Hikaye:
Sakaki Makio 27 yaşında içkiyi, sigarayı, kadınları ve puddingi seven bir yakuzadır. Güçlü olmasına rağmen a.p.t.a.l olduğu için işler yolunda gitmez ve önemli bir çetenin patronu olan babası onun liseye gitmesini ister. Eğer sınıfta kalmadan son seneyi bitirirse, çetenin yeni patronu o olacaktır. Ama eğer başarılı olamazsa çetenin başına Makio yerine küçük kardeşi Mikio geçecektir. Böylece Makio, St Agnes lisesinde 17 yaşında bir öğrenci olarak okul hayatına başlar.
Oyuncular:
Sakaki Makio - Nagase Tomoya
Sakurakoiji Jun - Tegoshi Yuya
Umemura Hikari - Aragaki Yui
Dizi içi bölümlerden fotoğraflar ve gifler:
Adı: My Boss My Hero
Türü: Komedi-Romantik, Okul, Lise
Bölüm Sayısı: 10
Yapım Tarihi: 2006
Hikaye:
Sakaki Makio 27 yaşında içkiyi, sigarayı, kadınları ve puddingi seven bir yakuzadır. Güçlü olmasına rağmen a.p.t.a.l olduğu için işler yolunda gitmez ve önemli bir çetenin patronu olan babası onun liseye gitmesini ister. Eğer sınıfta kalmadan son seneyi bitirirse, çetenin yeni patronu o olacaktır. Ama eğer başarılı olamazsa çetenin başına Makio yerine küçük kardeşi Mikio geçecektir. Böylece Makio, St Agnes lisesinde 17 yaşında bir öğrenci olarak okul hayatına başlar.
Oyuncular:
Sakaki Makio - Nagase Tomoya
Sakurakoiji Jun - Tegoshi Yuya
Umemura Hikari - Aragaki Yui
Dizi içi bölümlerden fotoğraflar ve gifler: