Herkese Merhaba;
Bugün sizlere Naruto Saga online tanıtacam ben denedim memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim denemeye değer bence.
Web Site=http://saga.games.la/
Oyun Tanıtım;
Dünya çapında milyonlarca takipçisi bulunan anime serisi Naruto'nun MMO versiyonu olan Naruto Saga, benzer özelliklerdeki Ultimate Naruto'nun yayıncısı Games.la tarafından yayınlanıyor. Tarayıcı üzerinden yükleme yapmadan oynayabildiğiniz Naruto Saga'da 3 farklı karakter sınıfı yer almakta.
Kolay oynanabilirliği ve sade çizimleriyle dikkat çeken oyunun konusu dışında benzerlerinden çok büyük farklılıkları bulunmuyor. Oyundaki sınıflar ve özellikleri ise şu şekilde;
Oyundan Görünüm;
Karakter Bilgilendirme;
Ninjutsu;
Kritik vuruş yapabilen Ninjutsu sınıfı, Taijutsu sınıfına karşı dirençlidir. Uzumaki Naruto, Gaara ve Jiraiya bu sınıfı temsil eder.
Taijutsu;
Savunma yeteneği sayesinde darbeleri bloklayabilen Taijutsu sınıfı, Genjutsu sınıfına karşı dirençlidir. Kaya Lee, Gai ve Tsunade bu sınıfı temsil eder.
Genjutsu;
Atlatma yeteneği sayesinde güçlü vuruşlardan sıyrılabilen Genjutsu, Ninjutsu sınıfına karşı dirençlidir. Uchiha Sasuke, Kakashi ve Orochimaru bu sınıfı temsil eder.
Son düzenleme: