PoleStar
Black Pearl
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Ağu 2009
- Puanı
- 86
Arkadaşlar yakın zamanda kendime ait bir server açmak istiyorum.Serverı sadece kendim yöneteceğim GM alımı yapılır gibisinden çocukça şeyler olmayacak ciddi bir oyun olmasını istiyorum.Eşitliğe vs. çok önem veririm babamın oğlu olsa tanımam öyle diyeyim.Herneyse 80 yada 90 cap bir server açmak istiyorum fakat nasıl bir server olsun onu tartışalım istiyorum önerilerinizi almak isterim.
Normal emek server denilen bir servermı olsun klasik yoksa PVP gibi bir servermı olsun EU CH mi yoksa sadece CH mi buda tartışılıcak ayrı bir konu düşüncelerinizi bekliyorum.
(Hiç bir şekilde dolaylı yollar vs. ile reklam olmayacaktır.Modlar ve yöneticiler böyle bir durum olursa beni banlayabilirsiniz.Zaten serverı açma kararı aldığımda ücret karşılığında bu forumda oyunumun reklamını yapacağım)
Normal emek server denilen bir servermı olsun klasik yoksa PVP gibi bir servermı olsun EU CH mi yoksa sadece CH mi buda tartışılıcak ayrı bir konu düşüncelerinizi bekliyorum.
(Hiç bir şekilde dolaylı yollar vs. ile reklam olmayacaktır.Modlar ve yöneticiler böyle bir durum olursa beni banlayabilirsiniz.Zaten serverı açma kararı aldığımda ücret karşılığında bu forumda oyunumun reklamını yapacağım)