Gedikoglu
Banlanmış Üye
soru başlıkta beyler yardım plss..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım hacker oluyorum arkadaşlar, çok kötü sanal boşluktayım azcık security software öğreneyim namaza başlıycam yardım edin.
Sanırım hacker oluyorum arkadaşlar, çok kötü sanal boşluktayım azcık security software öğreneyim namaza başlıycam yardım edin.
Sen o yöntemin işe yaracağından emin misin ? Kaya gibi güvenlik programı yazanlar otomatik açacak programı düşünmüyor mu ? yada kaya gibi güvenliği kıranlar o otomasyonu geçemez mi ?
Ben "hackerım" diyenlerin %95 'i hacker değildir. Gerçek bir hacker görmek istiyorsan deepweb'e uğra. :no Veya pentagon'u fethetden hackerları oku. Güvenlik duvarını kapatmak hack'in %50'i zaten. Ama bunada bir yöntem geliştirdim, programı açınca güvenlik duvarı kapansa bile, 10ms içinde yeniden aktif oluyor. Kapatmak imkansız hale geliyor.
Edit: Hacker meselesini google da öğrenemezsin. Basit temel şeyleri öğrenirsin. Karanlığa gitme vakti... :wwe:
Sen o yöntemin işe yaracağından emin misin ? Kaya gibi güvenlik programı yazanlar otomatik açacak programı düşünmüyor mu ? yada kaya gibi güvenliği kıranlar o otomasyonu geçemez mi ?
Bak işte % lik oranlar vermiyceksin yoksa tht çocukları gibi olursun. backtrack 'da kalmadı artık kali linux oldu. Antivirüsde kullan yani işini riske atma, ama bilmediğin sitelerden bir şey indirmezsen sıkıntı olmaz. Arkadaşa tavsiyemde bu forumda hacker var mı ki sana akıl verecek ? Soruyu sormuş ama sabah akşam silkroad oynayan adamlara sormuş.
Bilmiyorum el ile kapatınca direk açılıyor. Saldıran büyük ihtimal linux üzerinden backtrack ile dalacak. Zaten Anti-Virüs programlarınada güvenim kalmadı. John McAfee açıklama yapmıştı. Kullanıcıyı kandırmak için fake özellikler eklerler diye. Zaten ben Anti-Virüs programı kullanmıyorum, windows defender var sadece. Ya geçer de amatör biri geçemez bence sinir olup bırakır. Bu yöntem saldıranların %85'i cayacaktır. Neyse işte ya olacağı varsa olsun ne yapalım.
Bak işte % lik oranlar vermiyceksin yoksa tht çocukları gibi olursun. backtrack 'da kalmadı artık kali linux oldu. Antivirüsde kullan yani işini riske atma, ama bilmediğin sitelerden bir şey indirmezsen sıkıntı olmaz. Arkadaşa tavsiyemde bu forumda hacker var mı ki sana akıl verecek ? Soruyu sormuş ama sabah akşam silkroad oynayan adamlara sormuş.
THT mi ? Abi onlar %100 felan biliyor 3-4 dili adamlar yazmış imzalarında. Eski topraklar zaten anti-virüs kullanmaz, neyi nerden indirmesi gerektiğini bilir, bir sorun olduğunda nasıl çözeceğini bilir, hangi durumda hangi programı kullanacağınıda bilir, reklam dosyaları indirmemek için neler yapması gerektiğini de bilir. Yani virüs yemez. Ya şu silkroad UnrealEngine gibi motorla baştan yazılması hep hayalimdi. Birde 3k kişi olmayacak tabi. Daha fazla. Yeni nesil bilmezki knight, silkroad vs. Şimdiler ClashOfClans, yeni steam oyunlarıi metin2 biliyor vb.