Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgisayardan anlarsan tamir dükkanı aç formattan anlayan bilgisayarcı oluyo senin neyin eksik şehir neresi ona göre bir seçim yapmalısın orda ne eksikse o şehrin neye ihtiyacı varsa ne faydalıysa onu araştır ona göre bir yer aç.
Bizim semtte oturuyomuşsun ya bende cerrahpaşadaydım şimdi fındıkzadeye taşındık.istanbul/Fatih / Cerrahpaşa (Kocakustafapaşa)
Günlük 30 bin tl ? Tezgah altından kokain mi satıyonuz nabıyonuz ?Turkcellde çalışıyorum, ve ileride nakit param olduğu zaman ilk işim büyük bir turkcell bayiisi açmak. İşlek bir yerde olduğu taktirde (bizimki merkezde ve cadde üzeri) günlük rahat 30 bin tl kazanıyorsun. 25 bin tl masraflara gitse 5 bin tl cepte.
Hayır, dün sadece 1 aile 3 tane Samsung S5 aldı, sadece 8 bin tl ordan geldi zaten. Bu dediğim bayii büyük bir dükkan 3 katlı. Bugünde 4-5 tane iPhone 5s sattım sadece ben. Diğer elemanların sattığı telefon telefonları saymıyorum bile. Ki bunlar sadece sadece telefonla kalmıyor, şarj cihazı, batarya, kulaklık vb. gibi ürünlerde dahil..
Günlük 30 bin tl ? Tezgah altından kokain mi satıyonuz nabıyonuz ?
sonra fakiriz millet demekki yemiyor içmiyor telefon alıyorHayır, dün sadece 1 aile 3 tane Samsung S5 aldı, sadece 8 bin tl ordan geldi zaten. Bu dediğim bayii büyük bir dükkan 3 katlı. Bugünde 4-5 tane iPhone 5s sattım sadece ben. Diğer elemanların sattığı telefon telefonları saymıyorum bile. Ki bunlar sadece sadece telefonla kalmıyor, şarj cihazı, batarya, kulaklık vb. gibi ürünlerde dahil..
Dalgaya alınacak bir durum değil, günlük ciro rahat 30 bini geçiyor.
sonra fakiriz millet demekki yemiyor içmiyor telefon alıyor