Virüsleri Unutun
Windows'ta hepimizin korktuğu şeydir virüsler... Linux'ta bunları düşünmenize gerek yok çünkü burda virüs diye birşey yok...
İşletim Sisteminize Yüzlerce Lira Ödemeyin
En ucuz windows işletim sistemine yüzlerce lira para vermek yerine Linux'u seçin...
Özgürlük için...
Windows'ta olmayan açık kaynak kodu... Ne kullandığınızı bilin,tercihlerinize göre istediğiniz dağıtımı kullanın...
Driver Aramak Yok
Linux'ta driver aramak ve yüklemek zorunda değilsiniz...
Güncellemeler
Tek bir tıkla kolayca güncelleştirmelerinizi yapın
Ücretsizi Varken Neden Yasadışı Kopya ?
Ücretsiz işletim sistemini kullanmak varken neden yasadışı windows kopyalarını kullanalım ki ?
Yazılımamı İhtiyacınız Var ? Linux Sizin İçin Bulsun
Paket yöneticinizle istediğiniz yazılımı hemen bulup indirebilirsiniz...
Masaüstü
Windows'un çakmasını yapmaya çalıştığı masaüstü arası geçiş... Linux kullanın ve o harika deneyimi sizde yaşayın...
Çevre İçin Birşeyler Yapın
Diğer işletim sistemleri için hazırlanan kartonlar,cdler vs. için milyonlarca ağaç kesiliyor...Linux'u internetten indirip çevreye zarar vermeden kullanabilirsiniz...
Backdoor Yok
Acaba izleniyormuyum ? şifrelerim güvendemi ? hissine kapılmayın ve Linux kullanın.
Ücretsiz Desteğin Keyfini Çıkarın
Bir sorunlamı karşılaştınız ? Anında ve ücretsiz desteğin keyfini çıkarın...
Çok Pencere ? Gruplarla Çalışın
Resimde görüldüğü gibi gruplara ayırıp çalışabilirsiniz...
Masaüstünüz Kalabalık ve Karışık Değil
Karışık ve kötü görüntüye sebep olan masaüstünüz yok ama herşey elinizin altında...
Bilgisayarınızı Yeniden Başlatmaktan Yoruldunuz mu ?
Yeni bir yazılımmı yüklediniz ? yeniden başlatın.Güncelleştirme mi yaptınız ? yeniden başlatın.Bilgisayarınız mı yavaşladı ? yeniden başlatın.
Linux işletim sisteminde bunu unutun.Linux daha stabil bir işletim sistemidir.
Yüzlerce Oyunu Ücretsiz Oynayın
Linux için hazırlanmış yüzlerce oyunu ücretsiz oynayabilirsiniz.
Bir Programla MSN,ICQ,AIM,Jabber Kullanın
Hepsini bir tek programla kullanın...
Harika Bir Müzik Çalarınız Olsun
AmaroK, Rhythmbox, Banshee gibi harika müzik çalarlarınız olsun.CD kapaklarını,internetten şarkı sözlerini önünüze getirir.
Konu Why Linux is better adresindeki başlıklardan,kendi yorumlarım eklenerek hazırlanmıştır.Emeğe saygı
Windows'ta hepimizin korktuğu şeydir virüsler... Linux'ta bunları düşünmenize gerek yok çünkü burda virüs diye birşey yok...
İşletim Sisteminize Yüzlerce Lira Ödemeyin
En ucuz windows işletim sistemine yüzlerce lira para vermek yerine Linux'u seçin...
Özgürlük için...
Windows'ta olmayan açık kaynak kodu... Ne kullandığınızı bilin,tercihlerinize göre istediğiniz dağıtımı kullanın...
Driver Aramak Yok
Linux'ta driver aramak ve yüklemek zorunda değilsiniz...
Güncellemeler
Tek bir tıkla kolayca güncelleştirmelerinizi yapın
Ücretsizi Varken Neden Yasadışı Kopya ?
Ücretsiz işletim sistemini kullanmak varken neden yasadışı windows kopyalarını kullanalım ki ?
Yazılımamı İhtiyacınız Var ? Linux Sizin İçin Bulsun
Paket yöneticinizle istediğiniz yazılımı hemen bulup indirebilirsiniz...
Masaüstü
Windows'un çakmasını yapmaya çalıştığı masaüstü arası geçiş... Linux kullanın ve o harika deneyimi sizde yaşayın...
Çevre İçin Birşeyler Yapın
Diğer işletim sistemleri için hazırlanan kartonlar,cdler vs. için milyonlarca ağaç kesiliyor...Linux'u internetten indirip çevreye zarar vermeden kullanabilirsiniz...
Backdoor Yok
Acaba izleniyormuyum ? şifrelerim güvendemi ? hissine kapılmayın ve Linux kullanın.
Ücretsiz Desteğin Keyfini Çıkarın
Bir sorunlamı karşılaştınız ? Anında ve ücretsiz desteğin keyfini çıkarın...
Çok Pencere ? Gruplarla Çalışın
Resimde görüldüğü gibi gruplara ayırıp çalışabilirsiniz...
Masaüstünüz Kalabalık ve Karışık Değil
Karışık ve kötü görüntüye sebep olan masaüstünüz yok ama herşey elinizin altında...
Bilgisayarınızı Yeniden Başlatmaktan Yoruldunuz mu ?
Yeni bir yazılımmı yüklediniz ? yeniden başlatın.Güncelleştirme mi yaptınız ? yeniden başlatın.Bilgisayarınız mı yavaşladı ? yeniden başlatın.
Linux işletim sisteminde bunu unutun.Linux daha stabil bir işletim sistemidir.
Yüzlerce Oyunu Ücretsiz Oynayın
Linux için hazırlanmış yüzlerce oyunu ücretsiz oynayabilirsiniz.
Bir Programla MSN,ICQ,AIM,Jabber Kullanın
Hepsini bir tek programla kullanın...
Harika Bir Müzik Çalarınız Olsun
AmaroK, Rhythmbox, Banshee gibi harika müzik çalarlarınız olsun.CD kapaklarını,internetten şarkı sözlerini önünüze getirir.
Konu Why Linux is better adresindeki başlıklardan,kendi yorumlarım eklenerek hazırlanmıştır.Emeğe saygı