Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahkaha attımYüz yüze gelse elin ayağına dolaşacak konuşamayacaksın o yüzden tatava yapma bas geç
Yaaa heee heee geçen bana kötü kötü dediğin şeyi attım bi de lan asdkansdk Kendinle mi karıştırıyosun la beni asldkasd Telefonu açıp eline versem 2 kelime edemezsin arapça konuşursun gelmiş tatava yapıyor bana burda Arabic Sap gençler mesaj atsın da 1-2 taktik vereyimYüz yüze gelse elin ayağına dolaşacak konuşamayacaksın o yüzden tatava yapma bas geç
Chat sitesine gidip bulmak kolay zor olan normal yollardan onları diyecek bulmak.
Yaaa heee heee geçen bana kötü kötü dediğin şeyi attım bi de lan asdkansdk Kendinle mi karıştırıyosun la beni asldkasd Telefonu açıp eline versem 2 kelime edemezsin arapça konuşursun gelmiş tatava yapıyor bana burda Arabic Sap gençler mesaj atsın da 1-2 taktik vereyim
İlki zaten gayet normal yollardan Hatta aynı okuldaydık sen hayırdır ? Daha geçen değil miydin kanka bana kız bul diyen askjdaksd
Chat sitesine gidip bulmak kolay zor olan normal yollardan onları diyecek bulmak.
Uğraştırma beni
Ben 1 tur ver diyordum olum ikisi farklı şeyler
İlki zaten gayet normal yollardan Hatta aynı okuldaydık sen hayırdır ? Daha geçen değil miydin kanka bana kız bul diyen askjdaksd
Yoo kanka bana kız ayarlasana dediğin de var o farklı hepsinin kaydı var olum bende attırtma buraya
Ben 1 tur ver diyordum olum ikisi farklı şeyler
Fazla kız olmasının zararı yok
Yoo kanka bana kız ayarlasana dediğin de var o farklı hepsinin kaydı var olum bende attırtma buraya
Yaaav heee heee lasdkasldkasd
Fazla kız olmasının zararı yok
Seninle makarasına takılmamak lazım ciddiye alıyorsun anlaşıldı
Yaaav heee heee lasdkasldkasd
Yav heeeeeee heeeeeee e ler uzuyo farkında mısın alsjdasldkasd
Seninle makarasına takılmamak lazım ciddiye alıyorsun anlaşıldı
Görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış sende öylesin 2 kızla konuştun hallere bak uğraştırma beni yürü git
Yav heeeeeee heeeeeee e ler uzuyo farkında mısın alsjdasldkasd
Ya he heeee he he de he he 2 kız sanmış Arabic sen kızın ne olduğunu ne zaman öğrendin de geldin buralarda laf yapar oldun Kız nedir biliyorlarmı sizin orda asldkalskd az bi gidin ya mağaralılar laksdasd
Görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış sende öylesin 2 kızla konuştun hallere bak uğraştırma beni yürü git
Yenge duymasınSusun lan kavga etmenize ne gerek var kızları bana yönlendirin hıağmına.
Aynen duymasın. [emoji22]
Yenge duymasın