Galaxy Zoom'u övmedim ki ben. Lumia 1020 için ne söylediysem aynısı Galaxy zoom için de geçerli.
Senin yaptığın baya baya marka fanlığı. Ben objektif olarak telefonun görünümü hakkında yorum yaptım Nokia ya laf atmadım. Aynı şeyler Galaxy zoom için de geçerli. Kim böyle saçma telefon yaparsa aynısı onlar için de söylerim.
Dikkat ettiysen malzeme kalitesinden falan da bahsetmedim. Sadece o kocaman kameranın çirkin ve kaba göründüğünü ifade ettim. Kamera çok güzel çekimler yapıyor olabilir, telefonun malzeme kalitesi de çok yüksek olabilir bunlara bir lafım yok. Ama görüntü olarak hiç hoş durmuyor.
Plastikmiş, cammış, metalmiş geçin bu konuları artık. Plastik hayatımızın her alanında varolan bir madde... Tuttuğunuz mouse dan kullandığınız klavyeye, dişlerinizi fırçaladığınız diş fırçasından oturduğunuz koltuklara kadar. Nedir bu plastik düşmanlığı anlayabilmiş değilim. Siz plastik sevmiyor olabilirsiniz ama herkesi kendiniz gibi görmeyin. Plastiğin verdiği avantajlar metal ve camdan daha fazla... Öncelikle plastik sıcaklığı soğurur telefonun aşırı ısınmasını engeller, plastik telefona hafiflik katar, plastik düşme ve darbeler karşısında cam ve alüminyum kadar zarar görmez...
Şahsen benim cam ve metalik telefon takıntım yok, telefon güzel görünsün özellikleri iyi olsun isterse kağıttan yapsınlar umrumda olmaz.