TheKnightElf
Aileden
Selam arkadaşlar. Hydrus serverinde oynamak isteyenler var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Legal yada illegal olarak geçiyo normal anormal nedirnormal yerine anormal (PVP) oynamayı tercih ederim.
ciddimisin vay be ben bunu hiç düşünemedim konu başlığına baksaydın anlardın beLegal yada illegal olarak geçiyo normal anormal nedir
Dikkat etmedim direk senin yazı gözüme çarptı
ciddimisin vay be ben bunu hiç düşünemedim konu başlığına baksaydın anlardın be
sen o zaman her konu başlıgına bakmadan direk girenlerdensin allah kolaylık versinDikkat etmedim direk senin yazı gözüme çarptı
Açık buldun ya çenen durmaz şimdi sokabildiğin kadar laf sok
sen o zaman her konu başlıgına bakmadan direk girenlerdensin allah kolaylık versin
geçenlerde böyle bir konu açıldı, arkadaş katılmak isteyenleri kasacağını belirtti.
İkinci gün tırtladı konu silindi oyundan sordum ne oldu diye? İptal oldu diye. hevesimiz kursağımızda kaldı. Kendim free takıla takıla 60 lvl oldum.
Senius mu neydi forumdaki nicki. onun gibi yapacaksanız hiç kimseyi bulaştırmayın oyuna. küfür yemeyin sonrasında.
Az kalsın 200-300 lira verip char alıyordum, elimde patlayacaktı sonra char.
Arkadaşlar 7 / 24 birakacak kişiler lazim. Bende zaman vereceğim ucretsiz kasamam ama çok komik bir rakama car kasacagim oda bot parasi ve cok az emek parasi.
Ben kendimi 2 ayda kastim scrool basarak monster. Ama sirf kasilacagimiz icin 120 olmak 3 ayimizi alabilir . Ucrete gelirsek oda bot parasi arkadaslar 50 lirayi gecmez. 7 / 24 birakacak varsa iyi olur. Yada cari ac ben 7 24 olamam ama geceleri sende dursun derseniz oda olur. Parayla yapiyor gibi gozukmek istemiyorum ama kimse katilmaz ise kendim acacagim. Maksat uzun sureden sonra sohbet olur. Zaten bir daha birlesirse oyun daha iyi. Daha cok pvp demek.
Guvenilir oldugumu dusunuyorum. R10da 200 mevcut i tradem var ve taniyanlar bilir saglam biriyim.
Maksatim oyunda tekim ve bir guildi karsima alinca tek kapisiyorum.