Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı: Emir Enes Erdoğan
Yaşadığı Şehir : Tekirdağ
Memleket : İstanbul
Meslek : Öğrenci
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Yaydı galiba
Hobileriniz : Yatmak,uyumak,uzanmak
Fobileriniz : Kitap okumak
Forumdaki İlk Nick'i : Mystic_Elf (cottonmouthdu sanırsam, Emre'ye değiştirtene kadar çok başının etini yemiştim )
Silkroad İle Tanışması : 2008 yılıydı sanırsam abimin arkadaşı sayesinde samanlardaki (manyang) efekti görünce birden başladım.
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Caner'in ve Coconun işsizliklerini görmek başta olmak üzere milletin dertlerini okuyup kendimi teselli ediyorum.
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : NR1 fm dinlerken kuzenim demişti güzel nick olur diye sen koycan ben koycam derken ben koydum.
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : Forumda bitirilmeye çalışan konu üstünden yorum yapılması(başka sıkıntım yok) Oyunlarda da beceremeyince ağlamak ve ya bilerek böyle yaptım denmesi.
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Her gün düzenli olarak yatıyorum. Yatmayı seviyorum.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Deepblue olabilir maxigame gibi forumlarda hizmet etmek iyi bir şeydir diye düşünüyorum.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Duygu durumuna göre değişiyor. Rihanna - What Now
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Pek sevmem. Marmara bölgesini daha terk edemedim. Üniversitede inşallah.
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Madrid'i hep görmek istemişimdir.
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : İdol bir yönetici.
Terk-i Diyar : Hakettiği saygıyı göstermezsen gazabına uğrayabileceğimiz bir ağabey.
Antibiotic : Pek tanımıyorum ama yararı olmasa rütbesi olmazdı.
Intensify : Pek tanımıyorum ama yararı olmasa rütbesi olmazdı.
Eternity : Pek tanımıyorum ama yararı olmasa rütbesi olmazdı.
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Yumurta kırmak,sosis tarzı şeyler kızartmayı biliyorum.
En sevdiğiniz renk ? : Turkuaz
En sevdiğiniz film ? : Black
En sevdiğiniz kitap ve yazar ? : Limit Sizsiniz - Mümin Sekman ( Adam gibi okuduğum tek kitap )
En sevdiğiniz özelliğiniz nedir ? : Çok rahat olmam.
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? :17 saat boyunca uyumak <3
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : E tabi benim de sevdiğim var Onun yanı.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Abim ve annem.
Hayvan besliyor musunuz ? : Sultan papağanı mı neyse ondan var pek ilgilenmiyorum ben.
Karşı cinste hoşlandığın tip ? :Hafif esmer biraz da dalgalı saç ooh
Benzetildiğiniz biri var mı ? : -
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Bu soru kimin aklına geldi ? Affetmez.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Yakın vadede uyumayı planlıyorum. Diş hekimi olmayı istiyorum. Çalışmalarım o yönde
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Hepsinle iyi ama biraz daha sosyal olmam gerek.
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Abim
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacağın dükkan ? : Çocukluk hayalim olan internet kafe ve ya çiğköfteci
Hangi mevsimi seversin ? : Sonbahar
En sevdiğin dondurma ? : Oha. Limonlu iyidir
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Unuttuğum şeyleri hatırlattı çoh iyi