Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya neyse yarın bakcaz artıkOkul malına zarar vermek atılmak için çok gçerli sebep.
Müdür kamu malına zarar vermekten davada açabilir.KEndisine kalmış bir durum .
Okul malına zarar vermek atılmak için çok gçerli sebep.
Müdür kamu malına zarar vermekten davada açabilir.KEndisine kalmış bir durum .
Okuldan okula değişiyor müdür yardımcılarının insiyatifine bağlı bizim önceki müdür yardımcısı pek ceza vermezdi yeni bir tane geldi çöp attı diye 3 gün uzaklaştırma verdi birine.
Yok abi artık atma olayı eskisi kadar değil. Bu sene bizim bir sınıf kavgamız olmuştu 4 sıra, 3 cam kırdık bir de öğretmen masası ve sandalyesi kırıldı sadece parasını ödedik ve 2 gün uzaklaştırma aldık. Tabii ki son sınıfız belki o yüzden büyük bir ceza almamış olabiliriz ama genede atılacaklarını düşünmüyorum.
Allies* kardeşim sen ailene durumu izah et okul ile gelsinler görüşsünler elbet bir çıkar yolu bulunu 1 ay kaldı şurada okulun bitmesine. Bir şey olacağını düşünüyorum. Fakat en kısa zamanda ailenin okul ile görüşmesi gerekir.
En yanlış düşünce tarzıdır arkadaşınızı zor durumda bırakan sizlersiniz eğer müdür onu sorduğunda iş duruma gelmeden biz yaptık demeniz gerekir çocuk ***** mı suçunuzu üstlensin bu kadar basit düşünmeyin geniş düşünün birazSağolun beyler teşekkür ederim yorumlarınız için ama yarın bakcaz nolcaksa olsun artık bu arada o başkanda gözümden kaçmadı yarın onun ben ******
Yapmadığım bir şeye neden ben yaptım diyeyim ?En yanlış düşünce tarzıdır arkadaşınızı zor durumda bırakan sizlersiniz eğer müdür onu sorduğunda iş duruma gelmeden biz yaptık demeniz gerekir çocuk ***** mı suçunuzu üstlensin bu kadar basit düşünmeyin geniş düşünün biraz
Beyler sorun yok kapı zaten yerinden çıkmıştı takmışlardı para ödeme falan yok
----------
Yapmadığım bir şeye neden ben yaptım diyeyim ?
Ö.M ile yolladımAnkara da hangi okuldasın