Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanabilene çatır çatır çalışıyorÇalışıyor mu ? kanıt göstermissin gerçi :S
Başta gayretli çocuklardı da kötü şansları karşılarına benim gelmem olduBot lane zaten feedermiş.
Oğlum sen challanger halinle feedersin la, sen birine challangerim ben de girsin senin maçı izlesin riota elo boost mu yaptırdın derler40 yılda bi iyi oynamış bura atmazsa olmaz tabi
weste geçiceksin o zamanbu oyunu siliyorum sonra böyle fotoğraflar-videolar görüyorum bir heves yüklüyorum sonra bakıyorum oyunda küfür edenler - feedleyenler yine siliyorum bunu niye anlattım onuda bilmiyorum
olm demeyin lan öyle veletler geliyor yine weste cidden sağlam sw o 2 lvlde attığım normal oyunu trde plat rankında atamazsın o dereceeu west e geçtim ne tıkırtı var ne sıkırtı var tertemiz tr den bıkanlara tavsiyem. ben de oyunu bırakma noktasına geldim fakat eu west on numara :'(
Yok be westte smurf hesap açtım girdim bi maça 5 levelim adamın biri dedi türkler söylesin diye alldan 5 kişi atladı ben Türküm diyeolm demeyin lan öyle veletler geliyor yine weste cidden sağlam sw o 2 lvlde attığım normal oyunu trde plat rankında atamazsın o derece
Oğlum sen challanger halinle feedersin la, sen birine challangerim ben de girsin senin maçı izlesin riota elo boost mu yaptırdın derler
Olum ne zaman maçını izlesem sana yazarım her seferinde de sen çöpsün lanO challenger elonun yarısını ben taşımışımdır TR challenger çöp.
Ona göre konuş kardeş D:
Olum ne zaman maçını izlesem sana yazarım her seferinde de sen çöpsün lan
İlla arşivdeki videoları çıkartacaksın değil mi banaKardeş illegal işlerdeyim ben kendi hesabımda turnuva dışında oyun atmak için girmiyorum DD
Yalancı bu beyler inanmayın bu yalvardı bana boostlamadım diye
İlla arşivdeki videoları çıkartacaksın değil mi bana