MarcioDemirci
Aileden
Arkadaşlar Ölü Ozanlar Derneği filmini izlerken şu kare gözüme çarptı bende hemen resmi alıp burada paylaşayım dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz bilmiyorduk ögrendikTürk Bayragımız
Fena tespit kardeşşTürk Bayragımız
Teşekkür ederiz bilmiyorduk ögrendik
Fena tespit kardeşş
Yönetmen Türk olabilir
x3 hs yaptı
Bir filmde müslüm gürses posteri vardı.
Taşıyıcı sanırım
Dikkatlice bakarsanız koridor boyunca birçok bayrak var. Tam anlamı nedir bilmiyorum ama en basitinden yurtdışında üniversitelerin önünde de her ülkenin bayrağını görmek mümkün. Çin de Jilin Üniversitesinin önünden geçtim Türk Bayrağı da vardı.
Herşeyden kendinize gereksiz pay çıkarmanız ve havalara girmeniz biraz züğürt tesellisi gibi oluyor Emin olabilirsiniz ki kimse bizi ve ülkemizi sevmiyor. Belki bayrak konusu her ülkeden öğrencinin bulunduğu eğitim kurumlarında bir zorunluluk ya da bir çeşit yönetmeliktir.
film güzeldi ama demi
Dikkatlice bakarsanız koridor boyunca birçok bayrak var. Tam anlamı nedir bilmiyorum ama en basitinden yurtdışında üniversitelerin önünde de her ülkenin bayrağını görmek mümkün. Çin de Jilin Üniversitesinin önünden geçtim Türk Bayrağı da vardı.
Herşeyden kendinize gereksiz pay çıkarmanız ve havalara girmeniz biraz züğürt tesellisi gibi oluyor Emin olabilirsiniz ki kimse bizi ve ülkemizi sevmiyor. Belki bayrak konusu her ülkeden öğrencinin bulunduğu eğitim kurumlarında bir zorunluluk ya da bir çeşit yönetmeliktir.