KanyeWest
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Tem 2009
- Puanı
- 3
Arkadaşlar vücüdumun herhangi bir organını satmaya kalksam ne kadar eder ? Zaten herkes birgün ölecek böbrek falan 2 tane 1'ini satıp güzel yaşamayı düşünüyorum :shk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satacaksak söyle 1+1 kampanyası yapalım. Sen böbreğin tekini verirsin, ben tekini veririm adam doğan görünümlü şahin gibi dolanır.Arkadaşlar vücüdumun herhangi bir organını satmaya kalksam ne kadar eder ? Zaten herkes birgün ölecek böbrek falan 2 tane 1'ini satıp güzel yaşamayı düşünüyorum :shk
Satacaksak söyle 1+1 kampanyası yapalım. Sen böbreğin tekini verirsin, ben tekini veririm adam doğan görünümlü şahin gibi dolanır.
Arkadaşlar +9 temiz organ satılır. Yanında ADV+2 ücretsizdir. Kendiniz +11 yapabilirsiniz.Güzel fikir aslında
Arkadaşlar +9 temiz organ satılır downhang banka arkası
Olsun be reyiz, böbreği satarken aradan karaciğeri falanda çıkarırız. Çok para lazım çok.Organlar müthis paralar eder paha bicilemez,ancak yasal bir islem degildir,yasal olmayan bir islemi ücra bir kösede yaptirmak zorundasiniz,yaptirirken hazir ameliyat masasinda vucudunuzda acilmisken kimse aza kanaat etmiyecek ve o masadan tek parca kalkmaniz pekte mumkun olmayacaktir..
Adv var mı? Statlar nasıl?satılık +20 göbek.
Adv var mı? Statlar nasıl?
WTT +9 Tavşan ile takas + 1b hakan ?
Arkadaşlar +9 temiz organ satılır. Yanında ADV+2 ücretsizdir. Kendiniz +11 yapabilirsiniz.
En az 2b istiyorum.WTT +9 Tavşan ile takas + 1b hakan ?
O kadar yok malesef hakanım.
En az 2b istiyorum.
Arkadaşlar vücüdumun herhangi bir organını satmaya kalksam ne kadar eder ? Zaten herkes birgün ölecek böbrek falan 2 tane 1'ini satıp güzel yaşamayı düşünüyorum :shk
sanırım böbrek tek fiyatı 300-600 bin tl arası gibi birşeydi