PageMaster
Aileden
Bu yıl temmuz ayından sonra çıkacak böyle oyun dünyasını sallıcak oyunlar varmı hiç bildiğiniz?Ben pek ilgilenmemde yeni oyunlarla felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yıl temmuz ayından sonra çıkacak böyle oyun dünyasını sallıcak oyunlar varmı hiç bildiğiniz?Ben pek ilgilenmemde yeni oyunlarla felan
Watch dogs büyük umutlarla beklenen oyun Ersan çıkmış açık dünya oyunu mutlaka dene
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi eğlencem için değil youtube kanalına atmalık arıyorum.Şimdi böyle çıktığı günün ertesi günü hemen çekime başlayıp atsam iyi hit getirisi olur diye düşünüyorum o yüzden bu sene çıkması lazım ama watch dogsuda yeni pc almamla birlikte görevlerini bitirmeye başlıcam çok güzele benziyor
Watch dogs yeni çıktı işte
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 yıl önce çıkmadımı bide temmuzda çekim yapabilcem eskicek yeni çıksada daha çıkmamış bişeyler lazım
Ersangiller genel olarak yaz dönemlerinde oyun videoları çekip YouTube'a yüklemeleriyle ve kanallarının tutmamasıyla bilinirler. Ersan familyası her yaz aynı şeyi denerler daha ilk ay dolmadan bırakırlar. Ender türlerden bir tanesidir
Şuan yayın yasağı var oyunun ve yasak kalktıktan sonrada telif hakkı sorunu yaparmı bilemiyorum.Çoğu oyun videosunu kabul etmiyor youtube direk telif ihlali geliyor.
Partner.
Oyun kanalları nasıl atıyor o halde
Partner.