GodIsCoking
Aileden
Tam 2 hafta önce başvurmuştum artık umudu kesmiştimki eve geldim baktım kargo gelmiş ro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı olmuş senin ya 1 hafta önce mesaj attım 2-3 gün önce cevap gelmişti kartınız dağıtım dadır diye bugünde elime geçti para yükleyip harcayacağım günü iple çekiyorumHayırlı olsun , bende kurbandan 1 hafta önce sipariş verdim . Artık ümidi kestim , geleceği yok
Bayağı olmuş senin ya 1 hafta önce mesaj attım 2-3 gün önce cevap gelmişti kartınız dağıtım dadır diye bugünde elime geçti para yükleyip harcayacağım günü iple çekiyorum
1. Ben 18 yaşında değilim başvurduğumda doğum tarihi bile girmedimBen 5 liraya İninal Kart aldım bundan kat kat daha kullanışlı , mesela bunu sadece oyun ürünlerinde kullanabiliyorsun o kartı internetten alışveriş yaparken bile kullanabiliyorsun.Üstelik 18 yaşında olmanada gerek yok
benim kart'ın anlaşması yokmuş paypal ile ininal gelirse onunla yaparız artıkO siteden başvurdugun değerlendirmeye almıyorlar. Sen gidip alman lazım
----------
O da olabilir ama İninal kart'da öyle bir sorun yok . Ben paypal onaylattım.
Ben 5 liraya İninal Kart aldım bundan kat kat daha kullanışlı , mesela bunu sadece oyun ürünlerinde kullanabiliyorsun o kartı internetten alışveriş yaparken bile kullanabiliyorsun.Üstelik 18 yaşında olmanada gerek yok
benim kart'ın anlaşması yokmuş paypal ile ininal gelirse onunla yaparız artık
----------
bide zaca ;
paypaldan ininal'a para çekebiliyormusun ?
Kredi kartı gibimi birşeymi bu ? Eksresi varmı ay sonunda ? Yoksa bakiyeli sistemimi var ?
Hayır yok , bakiye sistemi var. İçine kaç para attırırsan o kadar harcayabiliyorsun.
Detaylı bilgiye nereden ulaşabilirim acaba ?
Bu kartın farklı tasarımları varmı acaba ? Sitesinde bulamadım.