GodIsCoking
Aileden
Paypalda maxigame vip üyelik alıcak kadar param var ama ödeme yap'a bastıktan sonra illa kredi kartı tanımla diyor atla da denmiyor çözümünü bilen varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paypalda maxigame vip üyelik alıcak kadar param var ama ödeme yap'a bastıktan sonra illa kredi kartı tanımla diyor atla da denmiyor çözümünü bilen varmı ?
Kusura bakma birazdan söyleyeceğim laflar için ;%99 boş reklam işinden kazanmışsın ki ben size boş hayallerle uğraşmayın demiştim
O parayı kullanabilmek için kredi kartını tanımlayacaksın başka hiçbir çaren yok
Olur heralde. Sen dediklerimi yap.banka kartı yazsakta olurmu acaba ?
Kusura bakma birazdan söyleyeceğim laflar için ;
Boş boş konuşma şuana kadar 60tl kazandım fıstık gibide kullandım + kredi kartı tanımlamadan. Sadece banka hesabıma aktardım parayı o kadar.
Kredi kartını tanımlayacaksın dedin ama ben kredi kartını tanımlamadan yapıyorum..Bildiğim kadarıyla imkansız bu dediğin kredi kartsız
Havale yapamıyorsun çünkü
Edit:banka hesabıma aktardım diyip kredi kartsız diyorsunya seni tebrik ediyorum
Mert'in demek istediği internette kullanamazsın.Kusura bakma birazdan söyleyeceğim laflar için ;
Boş boş konuşma şuana kadar 60tl kazandım fıstık gibide kullandım + kredi kartı tanımlamadan. Sadece banka hesabıma aktardım parayı o kadar.
Dostum pek anlamıyorum bu işlerden ama kredi kartı ile banka hesabı aynı şey değil diye biliyorum ben :/Bildiğim kadarıyla imkansız bu dediğin kredi kartsız
Havale yapamıyorsun çünkü
Edit:banka hesabıma aktardım diyip kredi kartsız diyorsunya seni tebrik ediyorum
Dostum aslında benim Mert'e lafım yok ama yazdıkları ve yazdığı biçim biraz garibime gitti o yüzden cevap yazdım..:askk:
Mert'in demek istediği internette kullanamazsın.