Akyl
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 26 Nis 2009
- Puanı
- 100
Malum Cem Yılmazın yeni filmi giden izleyen var mı? İzlemeye değer mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam istediğim gibi.134 dakika biraz uzun geldi bu gün gidicektim üşendim yarın gece gideyim bari 21.45 seansına.Hokkabaz gibi diyorlar hep doğru demek.Ağır komedi unsuru yok.Hafiften mutluluk verici sevimli bir film.Her Şey Çok Güzel Olacak var izlemedim onu ama oda öyle bir film sanırım.Bastan asagi komedi degil, cok soft bir film ne aglatiyor ne gülmekten kiriliyorsun. Ancak filmden ciktiktan sonra yüzünde tatli bir mutluluk oluyor
Gitme. Filmin sonunda CemYılmaz ölüyor.
2 gündür filmin ne oldugunu düşünüyordum düşüncelerime tercüman olmuşsun.Bastan asagi komedi degil, cok soft bir film ne aglatiyor ne gülmekten kiriliyorsun. Ancak filmden ciktiktan sonra yüzünde tatli bir mutluluk oluyor
Cem yılmaz'ın yaptığı diğer filmler gibi bu da acayip kaliteli bir film, yav kalite akıyor filmden
Öyle ince espiriler,ince alıntılar vardı ki anlamayana normal film gibidir ama filmde hüzün,komedi,aşk,eğlence,hayal ne ararsan hepsi vardı
birde filmin başındaki Cem Yılmaz'ın (6. Polis olan karakterindeki) bakışı çok etkiliyor, o kadar ustaca oynuyor ki sanki gerçekmiş gibi hüzünlü bakıyor
bir değil birsürü koymuşlar çatladık gülmekten
Eşkıyayı izlemişmiydin film içinde bir detay daha var ki spoiler vermiyeyim gerçekten güldürdü Eşkıya'yı mutlaka izlemek lazım zaten başlı başına kaliteli bir filmdir eşkıya.Birde konuyu bilmiyordum ben böyle bir şeyle karşılaşınca çok keyif verici bi film oldu.