TheOttoman
Aileden
Photoshop Giriş Ekranı Değiştirin - ( Resimli Anlatım )
Değişik bir konu ile yine karşınızdayım . Photoshop klasik giriş sayfalarından sıkılanlar için güzel bir konu olduğunu düşünüyorum. Çok kolay bir şekilde giriş resmini değiştireceğiz.
Not : Yeni resmimizin boyutları 624x354 olsun.
1) Bize 3 parça lazım. Aşağıda gereken 3 parçanın resmi bulunmaktadır.
2 ) Proğramımızı yüklüyoruz ve PsArt.dll'yi proğramın sol üst köşesindeki dosya iconunu sayesinde açıyoruz.
3) Ardından Aşağıdaki resimleri uyguluyoruz.
4) Resmimizi buluyoruz ve üstüne iki kere tıklıyoruz. ( Resmin üstüne değil resim yazısının üzerine menüden) Ardından resimdeki gibi yeni resmi seçiyoruz.
Geldik son aşamaya File>Save File as ( Ctrl+S ) ve Adobe Photoshop klasörüne PSArt adında kaydedin.
İşlem tamamlanmıştır.
Not : Resmin arka rengini beyaz yapınız.
Benim yaptığım hiç güzel durmadı o yüzden resmi koymak istemedim. Yapanlar konu altında örnek resimleri koyabilirler.
Saygılarımlar
Not : Yeni resmimizin boyutları 624x354 olsun.
1) Bize 3 parça lazım. Aşağıda gereken 3 parçanın resmi bulunmaktadır.
2 ) Proğramımızı yüklüyoruz ve PsArt.dll'yi proğramın sol üst köşesindeki dosya iconunu sayesinde açıyoruz.
3) Ardından Aşağıdaki resimleri uyguluyoruz.
4) Resmimizi buluyoruz ve üstüne iki kere tıklıyoruz. ( Resmin üstüne değil resim yazısının üzerine menüden) Ardından resimdeki gibi yeni resmi seçiyoruz.
Geldik son aşamaya File>Save File as ( Ctrl+S ) ve Adobe Photoshop klasörüne PSArt adında kaydedin.
İşlem tamamlanmıştır.
Not : Resmin arka rengini beyaz yapınız.
Benim yaptığım hiç güzel durmadı o yüzden resmi koymak istemedim. Yapanlar konu altında örnek resimleri koyabilirler.
Saygılarımlar