Iyethshar
Aileden
Öncelikle herkese selam.
09.08.2016 tarihi ile Pokemon Go'ya update gelmişti.Bu update ile IP ban atma getirildi.Bu yüzden bot ile kasılırken IP ban yediğimiz için etrafta hiç bir şey görünmüyordu ( pokestop,pokemon,gym ).
Bu yüzden yeni bir config ile bu konuyu açıyorum.Config şuan için ideal görünüyor.Bende aktif olarak artık bunu kullanıyorum.
Botu kullanan yabancı birisinden resim;
Hatırlatmamda fayda var;Hesabınızda meydana gelecek ban veya buna benzer şeyler sizin sorumluluğunuzdadır.
Oyunda 3.parti uygulama ve botlar yasaktır ve ban sebebidir.Bunun bilincinde olup ona göre kullanın.
Konumuza geri dönelim.
İndirme linki; Mega
Botumuzun ayarlarına geçelim...
Haxton-SytharixEdit zip dosyasını rardan çıkartalım.Daha sonra UserSettings klasörüne girelim...
- Hesabınızdaki Poketoplarının,Potların,Diriltmenin ve Razzberry'nin minimum kaç tane kalmasını istiyorsak buradan ayarlıyoruz.
- Buradaki ayara ellemeyin.Botun,içindeki koordinatlar arasında dönmesini sağlayan dosyamız.Bura ile işimiz yok.
- Her hangi bir şey yazmayın,önemsiz.
- Yakalamasını istemediğiniz Pokemonları bu dosya içine yazıyoruz.Tavsiyem boş bırakın,exp exptir!
- Hangi Pokemonu Evolve etmesini istiyorsanız buraya yazıyoruz.İçinde yazan Pokemonlar düşük ve çok çıkan Pokemonlar değiştirmeyin ki her Evolve yaptığında 500 exp gelsin.
- Buraya yazacağımız Pokemonları kesinlikle transfer etmez.Fark ettiyseniz içinde Mew-Mewtwo gibi yüksek derece Pokemon isimleri var.İstediğiniz Pokemonları yazabilirsiniz,ama içindekiler yeterli.
Haxton-SytharixEdit.exe.config dosyasını Visual Studio veya sağ tıklayıp not defteri,notepad++ gibi programlar ile açın.
- Hesabımız Google ile "Google" Pokemon Trainer Club ise "Ptc" yazıyoruz.
- Koordinata ellemeyelim,en iyi nokta burasıdır.
- Yine aynı şekilde buraya da ellemiyoruz.
- Hesabımız Google üyeliği ise bilgilerimizi buraya yazıyoruz.
- Hesabımız Pokemon Trainer Club üyeliği ise bilgilerimizi buraya yazıyoruz.
- Yakaladığınız Pokemonun IV değeri "95"den düşük ise transfer eder.Elimizdeki en iyi Pokemon o ise ellemez.İstediğiniz değeri girebilirsiniz,tavsiyem yüksek tutmanız.
- Yakaladığınız Pokemonun CP değeri "1900"den düşük ise transfer eder.Elimizdeki en iyi Pokemon o ise ellemez.İstediğiniz değeri girin fakat yüksek tutmanızda fayda var...
- Saatte kaç Km hızla yürüdüğünüzü gösterir. "180" idealdir.
- Eğer Pokemonu Evolve yapabilirse (Evolve listesindeyse) elinde tut. Size kalmış,pekte fark eden bir şey değil...
- Benzer Pokemonu transfer eder. En düşük IV ve CP değeri olanı.
- UserSettings klasöründeki PokemonToAvoid dosyasına Pokemon ismi yazdıysak "True" yapalım.Yoksa "false" kalsın.
- Benzer Pokemondan en az 1 tane tut. 1 değeri iyidir,çantada yer kaplamasını istemeyiz.
- IV değerini CP değerinden öncelikli tutar. "True" olmasını tavsiye ederim. IV değeri CP değerinden daha önemlidir.
- Eğer Proxy kullanıyorsak " value ="" " tırnak içindeki boşluğa Proxy IP'mizi yazıyoruz.Yalnızca HTTP Proxylerini kullanabiliriz.
- Kasılırken "Lucky Egg" kullanmasını istiyorsak "True" yapıyoruz. Size kalmış bir şey. 2x Daha fazla exp kazandırır.Her Lucky Egg 30 dakikadır.
- Hiç bir fikrim yok,kasılma hızı ile ilgili olsa gerek.Ben "True" olarak kullanıyorum.
- Bütün Pokemonları Evolve yap. Tavsiye etmem,nadir çıkan Pokemonlarımızın Candy'sini bitirir.
- Yürümek yerine teleport olur. "True" olarak kalsın.Kasma alanını hızlı bir şekilde döner.
Son olarak klasörün içinde "Sytharix-AutoRestarter.bat" dosyası var.Botumuzu bu bat dosyası ile açarsak botumuzu belirli zamanda kapatıp tekrar açacaktır.
Botumuz hata verdiğinde sizin bakmanıza gerek kalmaz,otomatik olarak kapatıp açacaktır...
Her hangi bir sorunda özel mesaj veya konu altına yazarak bana ulaşabilirsiniz...