Fumetsu
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 May 2013
- Puanı
- 126
Soru: Pokestoptayim ne yaparsam yapayim alamiyorum cildircam sag sol dondurup duruyorum
Cevap : Pokestoplar alinmiyor. Gym ler aliniyor. Pokestoplar malzeme icin sadece
Soru : Bu pokemon topunu pokemona atarken pokemonun etrafında bi beyaz bi yeşil halka çıkıyor onlar ne oluyo. Veya o halkalara göremı atıcaz pokemon topunu
Cevap : Yeşil kırmızı sarı halkalar pokemonun gücüne göre değişiyor beyaz halka ile aynı büyüklükteyken atarsan yakalama olayın yüksek poki topuna basılı tut bekle çember genişledimi fırlat
Soru: Pokemon Go nereden indirebilirim ?
Cevap : Poke go'yu bir çok yerden indirebilirsiniz.Android Kullanıyorsanız Apk şeklinde indirebilir veya Vpn kullanarak Google Storeden indirebilirsiniz.
Eğer İos kullanıcıysanız Hipstore denen olayla indirebilirsiniz.
Soru: Oyun türkiyeye gelince hesaplarımız duracak değil mi olduğu gibi? Ne de olsa emaille giriyoruz.
Cevap : Evet girebilirsiniz ne de olsa sunucuları global.
Soru: Evde oynanabilir mi oyun
Cevap : Evde oynayamazsın. Oyunun mantığı dışarı çıkıp yeni yerler keşfetmek zaten.
Soru: Diger oyuncuları anlık olarak haritada görebilecek miyiz ?
Cevap : Bizim de en çok beklediğimiz şeylerden birisi bu. Aynı firma ilk oyunlarını çıkardığında kocaman bi boşluktu oyun. Süreçle geliştirdiler. Buda öyle olacak sanırım.
Soru: Pokemon trade var mı ?
Cevap : Şuan aktif değil. Yakında gelecek bir özellik.
Soru: Nearbly pokemonlarının yönünü nasıl tespit edicez bide ?
Cevap : Çalı çırpılar var ya uçuşan onlar sanırım.O iş biraz random item kullanarrak çıkarabilirsin delikten
Soru: yıldız tozlarını kullanmalı mı saklamalı mı?
Cevap : bence biriktirmen daha hayırlı. Yüksek CP'lilerde çok gidecek çünkü.
Soru: Sag altta gozukenleri nasil bulacaz tavaf ettim evi. Butun sokaklari gezdim nafile
Cevap : oyun tamamen şans üzerine. Random çıkıyor yani.
Soru: Telefon kamerasını oyun içinde acip gezebiliyor muyuz ?
Cevap : Pokemon görünce aktif edebilirsin. Bide gerek yok şarj dayanmaz.
Soru: Bende şuan 2 tane Zubat var. Sence aynı pokemondan 2-3 tane yakalamak mantıklı mı? Mantıklıysa ne işe yarar?
Cevap : lbette mantıklı Mümkün olduğu kadar aynı pokemondan bol bol çıksın. Çünkü atıyorum zubat'tan 30 tane var. 1 tanesinin en yüksek CP si var yani atağı. Diğerlerini transfer diyerek şeker alıyosun onlar gittiinde o şekerle de o en birinci olanı güçlendiriyorsun.
Soru: gps acikmi olacak hep?
Cevap : Evet Gps hep açık olacak.
Soru:şimdi 4 5 tane pokemon yakaldım güzel ama ben başkalarıya nasıl pokemonları kapıştırabilceğim ?
Soru: Camiler, Kiliseler pokemon go'da ne işi var ?
Cevap : Detaylı açıklamalar için bir video paylaşıyorum;