Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndir takılırızPikaçu varsa bende gelebilirim
Beni de uğraştırdı baya yapamadıysan hala yardımcı olayımindiriyorum şimdi böyle birşeyden haberim olsaydı önceden sro mro dinlemezdim alayına giderdim
----------
bu nasıl bir üyelik sistemi kod isteyene kadar öldüm be halaa alamadım uğraşiyorum
İndir baslangicta alirsin balbazarPikaçuyu bana veirn geliyim yada balbazar
Hemen hızlı bi rehber tarzı bir şey hazırlayayım bekle kardeşimKayıt olamadım bir türlü yardımcı olabilir misiniz?
Eyvallah kardeşim bekliyorumHemen hızlı bi rehber tarzı bir şey hazırlayayım bekle kardeşim
Ekledim kardeşim.Kayıt olamadım bir türlü yardımcı olabilir misiniz?
Beytullahcım şu an dizi izliyordum fakat madem çekeyim birazdan bekleyin.Oyunla ilgili bir kaç video koyabilir misiniz konuya? Nasıl bir formata sahip onlarıda eklerseniz çok güzel olur...
Ekledim kardeşim.
----------
Beytullahcım şu an dizi izliyordum fakat madem çekeyim birazdan bekleyin.
Ekledim kardeşim.
----------
Beytullahcım şu an dizi izliyordum fakat madem çekeyim birazdan bekleyin.
Ya sıkıntı şu ki ben video olayından pek anlamam Bunun boyutunu nasıl düşürüyoruz çok uzun sürecek?
Seni rahatsız etmek istemem,boş olduğun bir zamanda canın isterse koyarsın
Merak ettiğim bir hususda ; pokemona saldırı şekli nasıl oluyor ? Pokemon indigo browser oyunu gibi mi yoksa farklı mı ?
Ya sıkıntı şu ki ben video olayından pek anlamam Bunun boyutunu nasıl düşürüyoruz çok uzun sürecek?
Uğraşıyom
Seni rahatsız etmek istemem,boş olduğun bir zamanda canın isterse koyarsın
Merak ettiğim bir hususda ; pokemona saldırı şekli nasıl oluyor ? Pokemon indigo browser oyunu gibi mi yoksa farklı mı ?