Öneremezler. 25 TL harcayıp reklam vermekten aciz bir serverin ne olacağı zaten baştan belli olan birşey. En azından reklam vermek için uğraşan kişiler bir nebzede olsa 2 günlük serverlardan kendilerini ayırıyorlar bir kat kalite ile. Tamam sonuçta onlarda kapanıyorlar ama en azından 2 günde değil de 1 ay da veya 2 ayda kapanıyorlar.
Biz bu şekilde hem site için bir ek gelir oluştuyoruz hem de private serverlarda oyun oynamak isteyen üyelerimize saçmalıklardan, sorumsuzluklardan ve ciddiyetsizlikten bir kat arındırılmış hiç yoktan iyi olan seçenekler sunuyoruz.
Çoğu kişi bunu sadece para için yaptığımızı düşünebilir ama kesinlikle öyle değil. Bu iki yönlü iki tarafa faydası olduğu düşünülüp uygulamaya konulan birşey. Maxigame i bilen bilir zaten. Yıllardır sitemizi düzenler ve çöplerden arındırırız. Çoğu forumlarda 5 sene önceki gereksiz konular varken biz her zaman gereksiz konuları silip süpürüyoruz ve forumu derli, toplu temiz tutuyoruz. Bunun aslında bize zararı var, çünkü her sildiğimiz içerik bizi Google'da geriye atıyor ancak biz bunu umursamayıp her zaman üyelerimize sade anlaşılır ve temiz bir forum sunmak için bu kararlılığımızı sürdürüyoruz.
Eğer biz sadece para için iş yapan insanlar olsaydık konu içlerine Google Adsense'den en çok geliri getiren 336x280 kare şeklinde reklamlarla doldururduk. Bir kaç gün bu reklamları foruma koyup performanslarını test ettim ve çok iyi gelir de elde edildiğini gördüm anacak sırf üyelerimizi rahatsız ediyor diye o reklamı para kaybetmek pahasına kaldırıp yerine daha az rahatsız edici olan 728x90 banner koydum!
Kısaca bizim sizin kendi aklınızda ve hayal dünyanızda kurduğunuz art niyetli hiç bir davranış veya düşünce ile ilgimiz yoktur, bu böyle biline!!!
Edebin ve adabınla dur!!! Beni kimse ile karıştırma!!!