Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar varmı ya Ben adama abi nasıl poz vericez dediğim zaman adam beni makineyle kovalarsa ?Fotoğrafçı ya gidip sor hocam. Canlı ve uygulamalı olarak yardımcı olabilirler
Birdaha düşünPoz vermek içinde olur insanın sonrada öğrenilmezki
Erkek için olanı yokmusenin için çok güzel bi poz buldum
tabi sende bu kadar güzel dururmu bilemem
O kadar varmı ya Ben adama abi nasıl poz vericez dediğim zaman adam beni makineyle kovalarsa ?
Birdaha düşün
Erkek için olanı yokmu
Birdaha düşün
----------
Erkek için olanı yokmu
Birdaha düşün
----------
Erkek için olanı yokmu
Walla şöyle söyliyim bi kere milletten özenmiceksin bak bana ben her fotomda gülerim mesela tren yolunca bi foto çekindim nerdeyse 2 hafta oldu tüm memlekettekiler gitmiş tren yolunda foto çekinmiş ben fotoları faceye yüklerim eyer başkası yaptıysa onu kaldırırım 2000tane foto warsa 5tanesini atarım öyle direk 30 40 50 tane atıp pen yinephen bhen falan filan yazmam sade şimdi poz vermeye gelince gülmek herkeze yakışmaya bilir onu kendin beğeniceksin ona göre atıcaksın 2000tane yerine sen 10000bin tane çekiceksin millet sana googlede gördüklerini gösterir ama onlarda durdugu gibi durmaz , bnm saçım uzundu sırf birisine özeniyosun sen dediler diye güzelim saçlarımı kestirdim ÖZENTİLİK YAPMA GENÇ
Konuya atlamak gibi olacak ama çevrenin düşündükleri seninkilerden önemli olmamalı
Yok problem değilde bunu birde yakın kız arkadaşlarım dan 2 3 kişi söyliyince morelim bozuldu bende kestirdim pişmanmısın dersen evet pişmanım )
O kadar varmı ya Ben adama abi nasıl poz vericez dediğim zaman adam beni makineyle kovalarsa ?
Fotorafcının makina ile koşturacağının hesabını yapıyorsun güzel.Adminin klavye ile koşturmayacaını nereden biliyorsun ?