Rhydon
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 May 2014
- Puanı
- 7
S.a arkadaşlar protein tozu alıcam Optimum Gold Standard why protein tozu 2273 gramu 189 lira daha ucuzunu bulabilirmiyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminoasit iyidir fakat bir mecbur degildir. Protein Creatine, Multivitamin, Omega3, ( PWO) bunlar önemlidir. Sutun hazmi zor degil bu kisiden kisiye farklidir, cogu kisi sutlen icer cunku sutun icindeki kalorilere ve proteine ihtiyac duyarlar özellikle bulk döneminde. Spor oldugu gunlerde olmadigi gunlerde protein tozu kullanmalidir fakat mecbur degildir , iyi bir dietiniz varsa ve zayifsaniz ihtiyac duymazsiniz cunku yemekteki protein herzaman en iyisidir. Protein tozunu gunde 2 3 kere alabilirsin 25g protein tabi bu kilona göre degisir mesela 70kg isen 140g protein yemen lazim ona görede protein tozu icmen lazimdir. 1 Shake = ( 25g-28g) protein eder ve bunu 3 kere alirsan 75g protein eder. Geri kalaninida yemek yiyerek alabilirsin zayif olanlar protein tozuna ihtiyaclari yoktur tabi yemek zorlugu cekmiyorlarsa.reklam yasakmı bilmiorum ama ben protein7 den alıyordum 1 sene önce 120-140 arası ve aminoasit alıyordum yanında aminomax 8000 bence aminoasittle almalısın kullanırkende sakın önerilen ölçüyü aşma
spor oldugu günler proteinden 2 ölcek proteinin yarısını önce yarısını sonra olmadıgı gunler sabah kalkar kalkmaz süt ile 2 ölcek akşam yatmadan öncede süt ile 2 ölcek
sütü yağsız kullan ve spor yapıcaksan su ile tüket proteini kana daha cabuk karışıyor sütün hazmı zor oludugu için biraz geç etkisi oluyo BUNLAR BENİM TAVSİYEM NASIL KULLANICAGINI SPOR HOCANA SOR ONCELİKLE
oooooo helal karşim noktayı koydun xd olm 32 cmde yağ olursa kasa bişey kalmaz zaten xd daha ilk aydan protein tozuna ne gerek var onuda anlamadımÖnemli olan o 32cm kollarin kas olmasi. Cogu kas yapanlar diyor ben 80 kgyim ama bilmiyorlarki onun 10 kgsi yag
oooooo helal karşim noktayı koydun xd olm 32 cmde yağ olursa kasa bişey kalmaz zaten xd daha ilk aydan protein tozuna ne gerek var onuda anlamadım
olm ben 32cm yag demedimki xd 60 kg alti mesela cogu kas sen dersenki benim kolum 32cm adam seni döver xdoooooo helal karşim noktayı koydun xd olm 32 cmde yağ olursa kasa bişey kalmaz zaten xd daha ilk aydan protein tozuna ne gerek var onuda anlamadım
benim kolum 36 hepside kas tmmı xd
olm ben 32cm yag demedimki xd 60 kg alti mesela cogu kas sen dersenki benim kolum 32cm adam seni döver xd