PageMaster
Aileden
Bana R10 üyeliği lazım forumda sormam gereken bir takım sorular var adsense ile ilgili.Acaba yardımcı olacak hayırsever arkadaş var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adsense ile ilgili biraz bilgim var burada sor istersen belki cevaplayabilirim.
Adsensede NICHE kelime zımbırtısı çıktı onunla ilgili.Kelime filtrelemesi yapmam lazım
Adsensede NICHE kelime zımbırtısı çıktı onunla ilgili.Kelime filtrelemesi yapmam lazım
Kimse gelip senin sitende sana filtreleme yapmaz eğer böyle bir konuda yardım isteyeceksen.
Kimse gelip senin sitende sana filtreleme yapmaz eğer böyle bir konuda yardım isteyeceksen.
Niche işi acayip zor. Neyini merak ediyorsun? Nasıl kullanacağını mı? Hangi kelimelerini bulmanı mı? Kaç dolar arası olmasını mı ? Neyini arıyorsun ?
Yok tam olarak öyle değil r10da yapan çakal bolda üyelik lazımdı onu buldum sordum bakalım cevap bekliyorum filtreleme ayarları felan bulmuşlar niche kelimeler bulmuşlar uygulamaya çalışıyorum adamlar atmış fotoları 1 tıka 3 dolar felan neler neler var
Niche kelimeleri filtreliyorlarya adsenseden galiba tam bilmiyorum ama işte o filtreleme yerini bulamadım
Yok tam olarak öyle değil r10da yapan çakal bolda üyelik lazımdı onu buldum sordum bakalım cevap bekliyorum filtreleme ayarları felan bulmuşlar niche kelimeler bulmuşlar uygulamaya çalışıyorum adamlar atmış fotoları 1 tıka 3 dolar felan neler neler var
Niche kelimeleri filtreliyorlarya adsenseden galiba tam bilmiyorum ama işte o filtreleme yerini bulamadım
Sen internet sitesi için mi yapıyorsun yoksa başka bir şey için mi ?
Bulursan bana da haber ver, ben de Niche ile ilgileniyorum
Youtube için
Tamam ama youtube için arıyorum siteyle aynıdır demi
Aga YouTube için adsenseden yapabileceğin bir şey yok. Onun için YouTube daki Truew denilen reklamı kapatacaksın niche çalışacaksan.
Sonra belirli kelimeler gireceksin.
İçeriklerin Türkçe ise sen o işi unut.
niche kelime ingilizce olur türk oldugunda 0.30 doları geçmiyor şu an 100$ oldu hesabımda ayda 200 dolar sabit gelirim var tavsiyem google keyword tool kullan
10 tane kanalım var 2 ingilizce 7 Türkçe 1 taneside karışık ne bulursam atıyorum
Videolar özgün değil demi öyle elalemin videoyu yüklüyn sende benim gibi
R10 üyelik bulmak pek kolay değil ama başarılar ersan , Kaan skypeye gelsene aga gözükmüyorsun
tabiki özgün telif hakkı yemedim şimdiye kadar yememde çok dikkat ediyorum
Edit: 1 tanesi özgün sadece gerisi amatör
R10 üyelik bulmak pek kolay değil ama başarılar ersan , Kaan skypeye gelsene aga gözükmüyorsun