Radyo programımız başladı arkadaşlar. Geçenlerde bi konu açmıştım logo, kapak fotoğrafı ve profil resmi istemiştim. Orada Hakan'ın yaptığı resimleri şu an kullanıyoruz. Geçen hafta programımız başladı şimdilik her Cumartesi akşam saat 21:00 - 23:00 arasında canlı yayında arkadaşımla birlikte oluyoruz. Dinlemek isteyenler Isparta'daysanız 98.0 MHz frekansından dinleyebilirsiniz. Yerel radyo olduğu için diğer şehirlerde o frekanstan bize ulaşamazsınız. Programımızın Facebook sayfası ve twitter hesabı mevcuttur.
www.facebook.com/SarzCihazi
www.twitter.com/SarzCihazi
Bu adreslerden de duyurulara ulaşabilirsiniz. Desteklerseniz çok müteşekkir olurum. Bu gece ki yayınımızda hepinizi katılımlarınızla bekliyorum!
(Bu yaptığım forum kurallarına aykırı ise konuyu silebilirsiniz. Aykırı olup olmadığını bilmiyorum.)
www.facebook.com/SarzCihazi
www.twitter.com/SarzCihazi
Bu adreslerden de duyurulara ulaşabilirsiniz. Desteklerseniz çok müteşekkir olurum. Bu gece ki yayınımızda hepinizi katılımlarınızla bekliyorum!
(Bu yaptığım forum kurallarına aykırı ise konuyu silebilirsiniz. Aykırı olup olmadığını bilmiyorum.)
Son düzenleme: