Iyethshar
Aileden
Vote for FIFA 15 Leagues | FIFPlay
Siteye girip Turkish League yazan yere girip vote yapıyoruz arkadaşlar %16' şuanda...
Siteye girip Turkish League yazan yere girip vote yapıyoruz arkadaşlar %16' şuanda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy verildi
Masallah fas ve misirlilar bizden once davranmis.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
valla federasyonun suçu bu benim bildiğim kadarıyla eskiden federasyona gidip türkiye ligindeki takımların haklarını direk alırlardı şimdi federasyon teker teker takımları dolaşmalarını istiyormuş ben böyle biliyorum
o değilde bilmeyen bi adamın karşısında fifa ve ya pes oynamak ne kadar sıkıcı lan teyzemlere gittim teyze oğlunu 21 e 3 yendim çok sıkıldım olm
Doğru biliyorsun Caner.EA'ya sıkıntı çıkartıyorlar sadece o kadar.EA'da sadece Galatasaray'ı ekliyor.
Sanki adamların umurundaymış gibi birde tek tek dolaşmalarını istiyorlar,ver gitsin olum işte sana girip çıkan ne ? Demek istiyorum baştaki şişkoya
o değilde bilmeyen bi adamın karşısında fifa ve ya pes oynamak ne kadar sıkıcı lan teyzemlere gittim teyze oğlunu 21 e 3 yendim çok sıkıldım olm
%31 zirve de mi bıraksak?