Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Emre KÖK -
Doğum Tarihi :14.05.1995 -
Yaşadığı Şehir :İstanbul -
Memleket : Kastamonu -
Meslek : Öğrenci
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Boğa
Hobileriniz : Müzik Dinlemek , Çizim yapmak
Fobileriniz : Karaböcek
Forumdaki İlk Nick'i : -
Silkroad İle Tanışması : Sanırım herkesinki gibi internet cafede arkadaşım oynarken gördüm ve cafeciden CD sini satın almıştım
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Bilgi alış-verişi ve eğlence
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Saints and Sinners yabancı dizisinin adıydı arkadaşım önermişti
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : -
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Pek sporla aram yok beden derslerinde basket ve masa tenisi oynarım
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Bir ünlünün hayatını yaşamak istemezdim
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Kulağa her güzel gelen müzüğü dinlerim ister metal olsun ister arabesk
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : pek seyahat etmeyi sevmem
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Maldivlere gitmek isterdim.
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Ümit abi
Terk-i Diyar : Kahraman abi gerçekten samimi ve her zaman ağır başlı , saygı duyduğum bir abim
BlackStyle : Hakan hakikaten çok iyi ve sıcak kanlı birisi herkesinde dediği gibi adamın dibi
Ruthless : Karaca bp de bayağı vakit geçirmiştik kendisiyle oda çok iyi bir insan.
TheBright : Barışla bayağı iyi sohbetlerimiz oldu bu forumda çok sevdiğim kişilerden oda
KaRa : Seymenle pek sohbetimiz olmadı ama gördüğüm kadarıyla çok iyi birisi.
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Hayır ama 10 numara omlet yaparım
En sevdiğiniz renk ? : Sarı , Kırmızı
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? :
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Öyle pek büyük bir çılgınlığım yok.
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? :-
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem
Hayvan besliyor musunuz ? : Hayır.
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Sarışın olsun bizim olsun
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Clark Kent'e benzetiyorlar ama ben benzediğimi düşünmüyorum.
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Aşkın gözü kördür derler ama bana göre affetmez.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : İç mimar olmak istiyorum.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : İyidir herkesle iyi geçinirim
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Olması imkansız ama Mustafa Kemal Atatürk
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? :Çok iyi bir sistem üyelerin birbirlerini tanıması açısından yararlı olsuğunu düşünüyorum.