Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moderatorsün diye bir takımı aşağılama gibi bir yetkin yok fenevbahçe nedir? hadi tamam şampiyon oluyorda bu kadar terbiyesizliğin lüzumu yok
Ben de bir Fenerbahçe taraftarı olarak konuşuyorum,şampiyonluğu kaybetmiş olmanın acısıyla sağa sola saldırıp yapılan ufak şakaları büyütmemizin anlamı yok Ümit abinin de belirttiği gibi rekabetin içerisinde olan şeyler bunlar biz şampiyon olsaydık biz de enteresan yakıştırmalar ile burada olacaktık kendimizi kandırmayalım Beşiktaş bu yıl sonuna kadar haketti şampiyonluğu helal olsun tebrikler.
Çok yanlış bir yazı.
Kaç yıl aradan sonra geldi şampiyonluk.
O nick olmuş mu canım gözlerim kanadı.
Onadan öncede sanırım 2003 dolaylarında olmuştu.Bu arada bende beşiktaşlıyım yanlış anlaşılmasın.2008- 2009 sezonuydu 7 Yıl oldu ama biz Sevinmek İçin Sevmedik be abi
Ya :ddd
Onadan öncede sanırım 2003 dolaylarında olmuştu.Bu arada bende beşiktaşlıyım yanlış anlaşılmasın.
Doğrudur abi 2002 2003 sezonunda ondan öncede bundan sonrada her sene kimse durduramaz artık bizi Bu takım Bu stadla Bu atmosferle Hep Şampiyonuz inşallah
Hakan senmisin ?
O kim abi :d
Sen hangisiydin ?
Ne hakanmış arkadaş ya :d Beytullah ben sa