Bugün Samsung'un Galaxy serisinin yeni ürünlerinden biri olan "MEGA" modelini inceleyeceğiz. İnceleyeceğimiz ürünün sloganı; "Daha geniş ekran, daha rahat kullanım."Ürünümüz bu sloganın hakkını sonuna kadar veriyor. Çünkü 6.3 inç, Super Clear LCD'ye ve HD 1280x720 piksel ekran genişliğine sahip. Zira bu kadar büyük olmasına karşın sloganın geri kalanı yani "rahat kullanım" bölümününde hakkını veriyor ki telefon avuç içinde rahat kullanıma sahip.
Ekranın büyüklüğü sayesinde video ve fotoğraf çekme zevkinin tadına varacaksınız! Aynı şekilde çektiğiniz videoları 1280x720 piksel ve HD kalitede izleyeceksiniz. Arkadaşlar telefonumuz tablet kadar kaba-saba durmuyor. Taşınılabilirlik bakımından optimum(el verişli durum) boyuttadır.
Kısacası Mega 6.3 ile yapamıyacağınız hiç birşey yok. İsterseniz telefona ait bir kaç fotoğrafa bakalım!
Teknik özelliklerden bahsedecek olursak 1.7GHz çift çekirdekli işlemcisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ek olarak 1,5GB RAM ve 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile Galaxy serisinin favori isimlerinden biri MEGA modeli oluyor. Detaylı teknik incelemeyi aşağıda bulabilirsiniz;
Telefonun başlıca özellikleri;
- Dokunmatik ekran(HD Super Clean),
- Android işletim sistemi(4.1 Jelly bean),
- MicroSD kart desteği(64GB'ta kadar),
- Bluetooth bağlantı(4.0),
- Wi-Fi kablosuz ağ desteği.
Ürünümüzün tavsiye edilen satış fiyatı 1499.90TL'dir.
Arkadaşlar okuduğunuz için teşekkür ederim. Rehberimi reklam videosu ile bitiriyorum.
Arkadaşlar okuduğunuz için teşekkür ederim. Rehberimi reklam videosu ile bitiriyorum.
Son düzenleme: