Merhaba beyler. C.tesi günü elden kayma sonucu telefonumun ekranı kırıldı. Hemen götürüp ilk girdiğim yerde uygun fiyat sonrası değiştirmeye karar verdim. Sadece dış cam kırıldığı için 100TL fiyat istediler. İç cam kırılsaymış 350TL'ymiş.. Herneyse 3 saat sonra gel al dediler. Gittim aldım geldim. Görüntüde sıkıntı yok. Gayet net. Verdiğim gibi fakat!
- Ekran yerine tam oturmamış.
- Hareket sensörü tam olarak çalışmıyor.
- Ahize bölümü içine göçmüş.
- Home tuşu içine göçmüş.
- Telefonun sol çerçeve kırılmış veya kırık olan ekranı çıkartmak için zorlamışlar ve neticesinde yapıştırmaya çalışmışlar fakat onu da başaramamışlar.
C.tesi geçti, pazar kapalıydılar bugün p.tesi. Gidip bir güzel kalaylıyayım mı yoksa düzgün bir biçimde derdimi mi anlatayım. Başkası gibi bugün yarın dememişim daha yapılmadan parasını verdim. Daha öncede kırılma başıma geldi fakat kaskolu olduğu için 2 haftalık bir süreçte geri geldi. Kırılmaz cam takmış servis. Bana telefonu yaptırdığım yer diyor ki 3 gün sonra takılması lazım kırılmaz camın zira dokunmatikle ekranın arasına oturması için jel sürdük sıkıntı yaratabilir dedi. Bal gibi de yalan bal gibi de dolan!
Şimdi ben ne yapayım? Acil tavsiye. 14.30 gibi gideceğim.
- Ekran yerine tam oturmamış.
- Hareket sensörü tam olarak çalışmıyor.
- Ahize bölümü içine göçmüş.
- Home tuşu içine göçmüş.
- Telefonun sol çerçeve kırılmış veya kırık olan ekranı çıkartmak için zorlamışlar ve neticesinde yapıştırmaya çalışmışlar fakat onu da başaramamışlar.
C.tesi geçti, pazar kapalıydılar bugün p.tesi. Gidip bir güzel kalaylıyayım mı yoksa düzgün bir biçimde derdimi mi anlatayım. Başkası gibi bugün yarın dememişim daha yapılmadan parasını verdim. Daha öncede kırılma başıma geldi fakat kaskolu olduğu için 2 haftalık bir süreçte geri geldi. Kırılmaz cam takmış servis. Bana telefonu yaptırdığım yer diyor ki 3 gün sonra takılması lazım kırılmaz camın zira dokunmatikle ekranın arasına oturması için jel sürdük sıkıntı yaratabilir dedi. Bal gibi de yalan bal gibi de dolan!
Şimdi ben ne yapayım? Acil tavsiye. 14.30 gibi gideceğim.
Son düzenleme: