Arkadaşlar Sanal makinada silkroad online çalıştırabilirmiyiz win7 kurdursak veyatta xp olurmu hatta şöylede yapalım bota clentess giriş yapsak hiç imkan varmıdır bu soru aklıma çok takıldı cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum,cliente update bile yaptırmıyor ki denedim.clientless giriş yapıcaksan çalışır.
Dostum,cliente update bile yaptırmıyor ki denedim.
Sunucunuzda ekran kartı bulunması gerekmektedir.Böyle işlemler için olan Vds ler mevcut.Araştırarak bulabliirsiniz şu an site ismi veremiyorum.
hocam çalıştığınjız biyer varsa özel mesaj ile gönderin ben normal bir vds de denedim oyun açıldı fakat çok lag vardı bunun yerine clentess girince sorun çözülür herhalde 3-4 ay char kasarım teşekkürler arkdaşlar
teamviewer ver özelden ayarlarım sana
hocam çalıştığınjız biyer varsa özel mesaj ile gönderin ben normal bir vds de denedim oyun açıldı fakat çok lag vardı bunun yerine clentess girince sorun çözülür herhalde 3-4 ay char kasarım teşekkürler arkdaşlar
Kendim işin içindeyim zaten.Skype adresimi eklersen konuşuruz.Ben sana test için VDS veririm eğer çalışırsa ödeme işini hallederiz sonra.
Ancak şimdi çıkıyorum siz skype ekleyin akşam üzeri döneceğim.
istek gönderdim uamrım çalışır çok işime yarıycak fiyatta ideal oldumu
Çok cahilsin keşke olsan. düzenleyip yazdım bkz:ilber OrtaylıÇok cahilce olacak ama sanal makine ne oluyo
Açıkla açıklaÇok cahilsin keşke olsan. düzenleyip yazdım bkz:ilber Ortaylı
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Ilber Ortaylı çok cahilsin yaz google amcaya görürsün
Açıkla açıkla