Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyordumda aciliyeti vardı ondan açtımYanlış hatırlamıyorsam forumda bu tarz konular yasaktı ama Onur'u uzun zamandır tanırım bir yanlışını görmedim. Iyidir iyi.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenebilirsin şahsen ben alışveriş yapsam gözümü kırpmadan yaparım diyeyim sana.
Deniz sana ne ? Kimseye iyidir güvenebilirsin deme... Ben bu kelimeleri babam için bile kullanamam. İyi ve güvenilir birisi olaiblir ama sen karışma. İnsanoğlunun ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Yarın öbürgün birşey olur sonra sorumlusu sen olursun bak...
izmitte oturuyor yanlış hatırlamıyorsam bundan 1-2 ay önce ben ondan kasa alacaktım gaming masaüstü fiyatın falan pazarlığını yapıyorduk gelir elden alırım bende sakaryadayım arabayla geliriz yarım saat elden takaslarız herşeyi dedim bir anda sustu sonra skype dan ö.m dan cevap vermedi bende bıraktım uzak durdum benim o arkadaş ile tek iletişimim bu
konusu vardı hani 2.el satışa aktarıldıydı sonra 16 gm ramm li kasası vardı 1300-1500 lerde anlaşmaya çalışıyorduk kendisi 1600-1800 istiyordu sonra sakaryaya geliyorum finallerden sonra dediğimde sustu bende konuşmadım zaten vazgeçtim o olaydan sonrada kendim toplayacağımhmm ilginç
Onun farkındayım, ben insanlara güvenme taraftarıyım, ha hiç kandıranlar olmadı mı diye soracaksan tabi ki oldu ama ben böyle düşünüyorum. Ayrıca mesajımda kesinlikle oo bu adam çok güvenilirdir gibi bir ima oluşmasın sadece ben onun yerinde olsaydım takası yapardım dedim..ve arkadaşa yol göstermiş gibi oldum artık takası yapıp yapmamak ona kalmış ben karışmam.
Kardeşim ne olursa olsun , kim olursa olsun gerekirse 100lerce kez iş yap ama , kesinlikle başkasına güvenilir ve kesinlikle güven ilk ver ilk al gibi önerilerde bulunma . İnsan oğlu çiğ süt emmiştir , ne olacağını bi allah bilir , kendi itibarınıda karalarsın , hele yöneticiyken asla.
ve demişsin ki ben insanlara güvenme taraftarıyım , Sağlam bir tekme yedikten sonra "Güvenme taraftarı" olacağını hiç sanmıyorum