fiko_41_TR
Aileden
Merhaba Arkadaslar Kendi Yapıgım Panel Görüşlerinizi Bekliyorum
Vsro Serverİçin Dinamik Sayfa Oluşturuyorum Sayda ÖZellikleri
Anaİndex orunsuz
Register SorunSus
Download Hazır
Fortes Hazır
Top 10 Sorunsus
Forum Sorunsus
Market Sorunsus
Online Desterk Bölümü Hazır (Siz Sadece Firezille Yüke Gerisini Hallederim)
En Önemli Dinamik Site NEdir ilk Onu anlatam Kısaca Dinamik Sİte Karşı Kişinin Yanı Sİtenin Sahibinin Güncelleye Bilecegi Sİtelere Dİnamik Sİte denir .ŞuanKi Çalısmam bu.
Admin Panelde Neler olucak :
1)Site On OF
2)Otomatik Güncelleme
3)İstedigi YEri Düzeltme ekleme Örn Download bölümüne yeni Link Ekleme Tasarım Yetkisi Vermicem Bozarsa Bidaha Yapmak zorunda kalırız Ve yeniden ücretmermek Zorunda kalır.
4)Login ADmin Girebilecegi Bölüm
5)Yeni Güncellemeler Ekleme alanları kısaca Server ile alakalı Haber verme alanı
6)Reklam Alanları Olusturulucak Site Reklam ala bilmesi için .ama şuan bu anaindexte mevcut deil ilerde eklenir V.2 de
----------
Şuan Satmıyorum Sadece Göstermek Amacıyla Koydum
Vsro Serverİçin Dinamik Sayfa Oluşturuyorum Sayda ÖZellikleri
Anaİndex orunsuz
Register SorunSus
Download Hazır
Fortes Hazır
Top 10 Sorunsus
Forum Sorunsus
Market Sorunsus
Online Desterk Bölümü Hazır (Siz Sadece Firezille Yüke Gerisini Hallederim)
En Önemli Dinamik Site NEdir ilk Onu anlatam Kısaca Dinamik Sİte Karşı Kişinin Yanı Sİtenin Sahibinin Güncelleye Bilecegi Sİtelere Dİnamik Sİte denir .ŞuanKi Çalısmam bu.
Admin Panelde Neler olucak :
1)Site On OF
2)Otomatik Güncelleme
3)İstedigi YEri Düzeltme ekleme Örn Download bölümüne yeni Link Ekleme Tasarım Yetkisi Vermicem Bozarsa Bidaha Yapmak zorunda kalırız Ve yeniden ücretmermek Zorunda kalır.
4)Login ADmin Girebilecegi Bölüm
5)Yeni Güncellemeler Ekleme alanları kısaca Server ile alakalı Haber verme alanı
6)Reklam Alanları Olusturulucak Site Reklam ala bilmesi için .ama şuan bu anaindexte mevcut deil ilerde eklenir V.2 de
----------
Şuan Satmıyorum Sadece Göstermek Amacıyla Koydum
Son düzenleme: