Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar hoşgeldin aramıza umarım " herkes " gibi sen de iyisindir dostum Bu arada tanışma bölümü var oraya açman daha doğru olurdu konuyu diye düşünüyorum.
Ne tanışması oğlum adam afk olup gelmiş xD
Selam diye girince tanışıyor sandım
Sen bir mekana girince ne yapıyon? ya git noob :d
Teşekkür ederim iyiyim bende , sizin aranızda olmak büyük bi onur hoşbulduk , bilmiyodum deepblue ile faceden konuşuyoduk bi ara ordan hatırladım ilk üye olduğum zamanlarEyvallah, iyiyiz sen nasılsın? Benim bildiğim Deepblue var Ankara da oturan.
Hoşbulduk çok sağolun , merak etme kardeşim Allah iyilerle karşılaştırsın bende sizin gibi iyi biri olduğumu düşünüyorum tabi bunu sizin değerlendirmeniz daha doğru olur zamanla tanışıp konuştukça.Haklı olabilirsin ama oranın bölüm kurallarına baktım pek uygun değildi o yüzden buraya açtım zaten orayada bir tanışma konusu açıcam yakındaSelamlar hoşgeldin aramıza umarım " herkes " gibi sen de iyisindir dostum Bu arada tanışma bölümü var oraya açman daha doğru olurdu konuyu diye düşünüyorum.
Ankarada kızlar teklif ediyormuş doğru mu?Ara sıra gidip geliyorum Ankara'ya bir şey soracaksan buyur
Ankarada kızlar teklif ediyormuş doğru mu?
Cevabı bir altındaki post verdi. Teklif etmekle kalmayıp telefon numara ve fotoğraflarıyla beraber sana kart veriyorlar düşün.Ankarada kızlar teklif ediyormuş doğru mu?
Yok dostum sormıcam sadece merak ettim Ankara'da kimler var diyeAra sıra gidip geliyorum Ankara'ya bir şey soracaksan buyur
Adam haklı yerlerde bir sürü teklif kaynıyor seç beğen al oda yetmezse bir sürü mekan kaynıyorAnkarada kızlar teklif ediyor doğrudur ankarada yerlere baksan zaten anlarsın
Şükür iyiyim bende bi hal hatır sorim dedim bide aklıma takılan bi soru vardı onu sordumAleyküm selam Allah'a şükür iyiyiz sen nasılsın?