Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen sus bikerem yeşil olmuşşun hemen artizlik yapceksın dimee Şaka yapıyorum tabikide, hayırlı olsun ayrıca başarılar dilerim.Zafer Ben Seni Hiç Özlemedim Ama Aleyküm Selam Hoşgeldin
Bende iyiyim teşekkür ederim Mehmet. :shm: Avatarında şekil hani :entAleyküm selam; iyiyiz hamd olsun.Sen nasılsın :tndr:
Bende iyiyim teşekkür ederim Ufuk, görüyorum zaten sosyal ağlardan :eat:Aleyküm Selam.
İyiyim Çok Şükür Seni Sormalı ?
Sen sus bikerem yeşil olmuşşun hemen artizlik yapceksın dimee Şaka yapıyorum tabikide, hayırlı olsun ayrıca başarılar dilerim.
----------
Bende iyiyim teşekkür ederim Mehmet. :shm: Avatarında şekil hani :ent
----------
Bende iyiyim teşekkür ederim Ufuk, görüyorum zaten sosyal ağlardan :eat:
Sorma ya Zafer'cim şefim oldu ondan habersiz iş yapamıyorum, kuş uçurtmuyor :gf:
Ooow çok sert. :shm:Yeşilde Olsak Kırmızıda İnsalığımız Aynıdır
Teşekkür ederim bende iyiyim dediğin gibi okul git gel. Vizelerin iyi geçmesi dileğimle, görüşürüz :shm:Aleyküm selam hoşgeldin , vizeler felan takılıyoruz sende iyisindir inşallah
Yok yok yapmaz öyle şeyler. :shm:Sorma ya Zafer'cim şefim oldu ondan habersiz iş yapamıyorum, kuş uçurtmuyor :gf:
Artise Bak Sen Facebookta Öyle Demiyorsun Ama
Zafer hoş geldin nasilsin ?
kalicimisin artik yoksa yine karabatak misalimi
Aaaa bana diyene bak. Barış seni burada görmeyeli yıllar oldu desem doğrudur herhalde :shm:Selammmm Zafer ya aylardır girmiyorsun, nerelerdesin? [emoji16]
Teşekkür ederim Beratcığım bende iyiyimEyvallah Zafercim sen nasılsın iyi misin ?