Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı :Çağatay Deniz
Doğum Tarihi : 24.12.1996
Yaşadığı Şehir : Antalya
Meslek : Öğrenci & Editör( arada )
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Oğlak
Hobileriniz : Basketbol,gezmek,s4 league
Fobileriniz : Böcekler
Forumdaki İlk Nick'i : Helboy24
Silkroad İle Tanışması : Mahallede net cafede oynarlarken gördüm.
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Herşey için tek çare maxigame
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : @pureLove sağolsun o buldu.
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? :Sövmek,Çocuk olupda ben 20 yaşındayım diyenler,eziklik yapılması
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Şuanlık fazla uğraşmıyorum arada basketbol oynarım turnuvalrda sınıf kalecisiyimdir.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Bill Gates olabilir.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Yabancı pop,Dubstep,Türkçe pop,Rock, Elena -Your Captain Tonight
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Evet severim, Şehirler arası bir çok yere gittim hepsini yazmaya gerek yok
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Şuan aklımda bir yer yok
MaxiGame'de çalışan Adminler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Forum sahibi ve İyi birisi
Terk-i Diyar : Forumun abisi bana göre kendisi iyi birisi ve bana yararı baya olmuştur.
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Evet
En sevdiğiniz renk ? : Turuncu
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? : Elena - Your Captain Tonight aslında sadece bu şarkıyı sevmem bütün dinlediğim şarkıları severim. Yani sevdiğim şarkıyı dinlerim ama en çok bu hoşuma gidiyo.
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : yok denicek kadar az
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Zaten olmak istediğim yerdeyim.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem,Babam,Abim
Hayvan besliyor musunuz ? : Kuş besliyom.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Yok
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Affedmezmi.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Liseyi bitirekde bi
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : İyidir
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Yok
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Çok iyi olmuş çokda güzel olmuş.
Doğum Tarihi : 24.12.1996
Yaşadığı Şehir : Antalya
Meslek : Öğrenci & Editör( arada )
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Burcu : Oğlak
Hobileriniz : Basketbol,gezmek,s4 league
Fobileriniz : Böcekler
Forumdaki İlk Nick'i : Helboy24
Silkroad İle Tanışması : Mahallede net cafede oynarlarken gördüm.
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Herşey için tek çare maxigame
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : @pureLove sağolsun o buldu.
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? :Sövmek,Çocuk olupda ben 20 yaşındayım diyenler,eziklik yapılması
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Şuanlık fazla uğraşmıyorum arada basketbol oynarım turnuvalrda sınıf kalecisiyimdir.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Bill Gates olabilir.
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Yabancı pop,Dubstep,Türkçe pop,Rock, Elena -Your Captain Tonight
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Evet severim, Şehirler arası bir çok yere gittim hepsini yazmaya gerek yok
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Şuan aklımda bir yer yok
MaxiGame'de çalışan Adminler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Forum sahibi ve İyi birisi
Terk-i Diyar : Forumun abisi bana göre kendisi iyi birisi ve bana yararı baya olmuştur.
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Evet
En sevdiğiniz renk ? : Turuncu
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? : Elena - Your Captain Tonight aslında sadece bu şarkıyı sevmem bütün dinlediğim şarkıları severim. Yani sevdiğim şarkıyı dinlerim ama en çok bu hoşuma gidiyo.
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : yok denicek kadar az
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Zaten olmak istediğim yerdeyim.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem,Babam,Abim
Hayvan besliyor musunuz ? : Kuş besliyom.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Yok
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Affedmezmi.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Liseyi bitirekde bi
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : İyidir
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Yok
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Çok iyi olmuş çokda güzel olmuş.