Beyler cidden 2-3gündür silkroad pvp server arıyorum fakat bir tane adam gibi server bulamadım. Oynadığı server olan veya benim gibi başlamak isteyen varsa bir ortam yaratıp herhangi bir servera başlamak isterim. Önerilerinizide bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sıkıntıdan patlıyorum diğer oyunlar pek sarmıyor buraya başvuruyum bari bilen varsa bi şekilde söyler diyeMaxigame kategorisi hariç server önermek-istemek yasak
Ben ekip topladığım zaman gelmezsiniz ne zaman oyun oynanmaz o zaman konu açarsınız
Teşekkürler ama burayı biliyodum
Sana inat yapıyolar Deniz.Maxigame kategorisi hariç server önermek-istemek yasak
Ben ekip topladığım zaman gelmezsiniz ne zaman oyun oynanmaz o zaman konu açarsınız
Vallahi ya dün 1 saatte 15 kişi topladım yine ama o kadar kastık server sifirlandi
Sana inat yapıyolar Deniz.
Teşekkürler ama burayı biliyodum
Burda olmayan bir serveri reklama gireceği için öneremezler, deneyen banlanır Pm den falanda denemeyin sakın pm leri okuyabiliyorum.
abooo mahrem şeyler konuşuyosak çok ayıplı şeyler ama :/
Bizim milletimiz öyledir şimdi bilerek inadına pmden mahrem şeyler konuşanlar bile çıkabilirKonuşsunlar, yabancı mıyız biz
Hem başka namahrem şey konuşacak yer kalmadıda gelip Maxigame'de pm den mi konuşacaklar
Burda olmayan bir serveri reklama gireceği için öneremezler, deneyen banlanır Pm den falanda denemeyin sakın pm leri okuyabiliyorum.