Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunz 2 değil de Gunz oyna derim.Gunz 2 çok kötü, oynanabilirlik hiç yok ve çok fazla lag var (betasında vardı en azından)Wolfteam bence bulaşma oyun iyice paraya döküldü ve Deniz'inde dediği gibi yaş sınırı düşük Gunz 2 yi önerebilirim duvara filan tırmanıyorsun oradan ateş filan edebiliyorsun yakın dövüş de mevcut ilk bakış yada inceleme videolarına bakmanı tavsiye ederim.
Gunz 2 değil de Gunz oyna derim.Gunz 2 çok kötü, oynanabilirlik hiç yok ve çok fazla lag var (betasında vardı en azından)
hocam mesajını gördüm onunla ugrasıyorum ama olmuyo steam hata veriyo çözemedim bişi yoksa tam benlik bi oyuna benziyor.Dediğim gibi Loadout'a bir bak. Oyunda Öde ve Kazan mantığı yok. Binlerce olasılıklı karakter tasarımı var. Tamamen sana kalmış. Istersen g..ünü kocaman yap. Istersen dümdüz. Hatta açıklayıcı olsun diye videoda atayım.
Oyun çok eğlenceli gerçekten.
Birde Wolfteam konusuna gelirsek; 2-3 yıl önce olsa sana önerirdim. Hatta bende deli gibi oynardım oyunu. Zeki ile s2 yıkım modlarında alamayacağım yoktu. Özel karakter gelse bile. Ancak şimdi çoluk çocuk oyunu. Hiç önermem.
Sen bi Loadout'a bak. :ent
http://media.steampowered.com/client/installer/SteamSetup.exe bu siteye bağlanmıyo
dediğin gibi yaptım hocam ama olmuyor
O site Steam setup exe dosyasını direk indiriyor. İndirmeyi iptal ettiysen eklentilerden falan, aktif et. IDM gibi indirme yöneticileri de açıksa, onlardan google chrome'den dosya indir seçeneğini kaldır. IDM'de Google Chrome yanında tik var.
Bu aşağıda ki linkten Install Steam Now butonuna tıklayarak buradan da indirebilirsin Steam Setup'unu.
Install Steam Now
dediğin gibi yaptım hocam ama olmuyor
Bu web sayfası kullanılamıyor diyor
O site Steam setup exe dosyasını direk indiriyor. İndirmeyi iptal ettiysen eklentilerden falan, aktif et. IDM gibi indirme yöneticileri de açıksa, onlardan google chrome'den dosya indir seçeneğini kaldır. IDM'de Google Chrome yanında tik var.
Bu aşağıda ki linkten Install Steam Now butonuna tıklayarak buradan da indirebilirsin Steam Setup'unu.
Install Steam Now